Τα 5 ζώδια που σε «ανεβάζουν» όταν χάνεις το κουράγιο σου

Θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, όσο χάλια κι αν είσαι!

Τα 5 ζώδια που σε «ανεβάζουν» όταν χάνεις το κουράγιο σου

Σίγουρα κι εσύ ένιωσες κάποια στιγμή ότι χρειάζεσαι στη ζωή σου ένα θετικό άτομο, για να σε ενθαρρύνει τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Κάποιον που δεν σε «ανεβάζει» μόνο, αλλά σε υποστηρίζει και σε βοηθάει να σηκωθείς όταν χρειάζεται.
Μερικές φορές ο πιο δύσκολος άνθρωπος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Οπότε, χρειαζόμαστε κάποιον να αντισταθμίσει με φως και θετικότητα την εσωτερική απαισιόδοξη φωνή μας.

Είναι πολλοί τυχεροί όσοι έχουν ένα άτομο στη ζωή τους, που θα συζητήσει μαζί τους για να τους εμψυχώσει πριν πάρουν τα ρίσκα τους ή για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουν να κυνηγάνε τους στόχους τους.

Οι θετικοί και αισιόδοξοι «φύλακες άγγελοι» μας είναι εκεί για να μας σηκώσουν όταν πέσουμε, να μας σπρώξουν όταν χρειαζόμαστε ώθηση και να μας εμπνεύσουν να γίνουμε καλύτεροι ή να κάνουμε το καλύτερο.

Με βοηθό την αστρολογία, εντοπίσαμε και σου παρουσιάζουμε τα ζώδια τα οποία μπορούν να γίνουν οι πολύτιμοι φίλοι που φωτίζουν το δρόμο μας προς τη βελτίωση και την ευδαιμονία:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν υπάρχει ένας Δίδυμος στη ζωή σου, λειτουργεί εμψυχωτικά και αυτό είναι εμφανές. Οι Δίδυμοι είναι πολύ ενθουσιώδεις, υποστηρικτικοί και σπιρτόζοι. Έχουν πάντα δημιουργικές ιδέες να σου προτείνουν και σε καθησυχάζουν ότι θα είναι εκεί για σένα αν τους χρειαστείς.
Αν νιώθεις ότι δεν εμπιστεύεσαι τις ικανότητές σου, ο Δίδυμος δεν θα σου προσφέρει απλώς μια παρηγορητική συζήτηση, αλλά θα φροντίσει να επαινέσει τα καλά σου στοιχεία και να σε «ανεβάσει» έναντι των άλλων. Είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να σε εμψυχώσει στη δουλειά, στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά του κι αν τύχει να διαλέξεις έναν για να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρα ο πιο κατάλληλος. Είναι από τη φύση του «ανεβασμένος» και αισιόδοξος τύπος, οπότε θα φροντίσει να κάνει σε όλους γνωστό πόσο ταλαντούχο και σπουδαίο άτομο είσαι.
Είναι ο υπ’ αριθμόν #1 θαυμαστής σου και θέλει όλοι να δουν πόσο αξιοθαύμαστος είσαι. Έχει έντιμο χαρακτήρα κι ό,τι κι αν πει για σένα θα δηλώνει αγάπη και υποστήριξη.

ΚΡΙΟΣ

Μιλώντας για θετική διάθεση, υπάρχει πιο θετικό πρόσωπο από τον Κριό; Αν έχεις κολλητό έναν Κριό, θα διαδώσει με πάθος σε όλον τον κόσμο πόσο cool, ταλαντούχος και απίθανος τύπος είσαι.
Ο Κριός είναι ο ήρωας που θα φτάσει μέχρι τα άκρα για σένα, όταν οι άλλοι θα κάνουν πίσω. Είναι ενθουσιώδης, υποστηρικτικός, και το καλύτερο είναι πως όταν σε υποστηρίζει στους άλλους, πιστεύει πραγματικά όλα όσα λέει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων μπορεί να είναι υποστηρικτικός ακόμα και σε έναν άγνωστο – κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στους άλλους. Είναι χαρισματικός, σαγηνευτικός και δραστήριος. Ηγείται με το παράδειγμά του και μπορεί να γίνει πολύ συναρπαστικός με τα λόγια και τις πράξεις του.
Ο Λέων μοιάζει με τον ραδιοφωνικό παραγωγό που τον ακούς για «να πάρεις τα πάνω σου» ή τον συγγραφέα που σε εμπνέει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Χωρίς να σε ξέρει προσωπικά, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις τις ικανότητες για να πετύχεις τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Όταν χρειάζεσαι συμβουλές, ενθάρρυνση ή μια εμψυχωτική συζήτηση, ποιος είναι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι ξανά και ξανά; Ο Ζυγός, φυσικά. Το ζώδιο που είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο στόχο σου και να ξαναμπείς στο δρόμο σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο αισιόδοξος Ζυγός στηρίζει τα όνειρά σου και πιστεύει 100% σε σένα.
Με τη βοήθειά του, μπορείς να αποκτήσεις μια καινούργια οπτική και ν' αναγνωρίσεις τα χαρίσματα που έχεις. Επίσης, είναι το άτομο που θα σε υποστηρίξει όταν λειτουργείς αυτοκαταστροφικά ή όταν νιώθεις ότι έχεις αποτύχει. Ένας Ζυγός θα είναι κοντά σου για να σου δώσει κουράγιο όποτε το χρειαστείς.

Διάβασε επίσης:

Έχεις τις μαύρες σου; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει η διάθεσή σου!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved