Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εσωστρεφή ζώδια

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έξω καρδιά...

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εσωστρεφή ζώδια

Αλήθεια, έχεις διερωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι είναι περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, ενώ άλλοι είναι πιο ήρεμοι και δεν μοιράζονται εύκολα τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους;

Τα βιώματα ενός ανθρώπου διαδραματίζουν σίγουρα έναν σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά στο πόσο κοινωνικός και «ανοιχτός» είναι. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ακόμη βασικοί παράγοντες που φέρονται να σχετίζονται με το πόσο εξωστρεφές ή εσωστρεφές είναι ένα άτομο. Ποιοι είναι αυτοί; Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό του και το στοιχείο στο οποίο ανήκει (Φωτιά, Γη, Νερό ή Αέρας).

Στην περίπτωση, λοιπόν, που προσπαθείς να κατανοήσεις γιατί είσαι τόσοεσωστρεφής ή γιατί δυσκολεύεσαι να «ανοιχτείς» σε άλλους ανθρώπους, η παρακάτω λίστα θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα και στοιχείο το Νερό, δεν είναι τυχαίο που ο Σκορπιός αποτελεί το πιο έντονο ζώδιο. Παθιασμένος αλλά ταυτόχρονα, μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Προτιμά να μην αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του στους άλλους, τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσει μία στενή σχέση μαζί τους. Ο Σκορπιός θα μιλήσει όταν έχει κάτι να πει και όχι για να κάνει επίδειξη γνώσεων ή λόγω νευρικότητας. Όταν όμως θα αποφασίσει να μιλήσει, όλοι θα έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους πάνω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με κυβερνήτη τον Κρόνο και στοιχείο τη Γη, ο πάντα λογικός Αιγόκερως είναι γεννημένος ηγέτης. Βαδίζει βάσει σχεδίου και θέλει τα πάντα γύρω του να λειτουργούν άψογα, όπως ακριβώς μία μηχανή. Από τη φύση του δεν τα πάει καλά με το συναίσθημα, αποφεύγει να εκφράζει το πώς νιώθει και θα το βγάλει μόνο όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο γιατί θέλει να είναι ψύχραιμος και να έχει τον έλεγχο, προκειμένου να πει ό,τι είναι με σαφή και απολύτως κατηγορηματικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να σου μιλήσει και να σου ανοίξει την καρδιά σου ένας Καρκίνος, θα πρέπει πρώτα να σε εμπιστευτεί. Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Με κυβερνήτη τη Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία και συναισθηματισμό και στοιχείο του το Νερό, ο διαισθητικός Καρκίνος αποφεύγει με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις και τις περισσότερες φορές δεν νιώθει άνετα να μοιράζεται με τους άλλους το πώς αισθάνεται -ειδικότερα αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Συνήθως, λοιπόν, μοιράζεται τις πιο βαθιές του σκέψεις και τα πιο έντονα συναισθήματα του μόνο με εκείνους που νιώθει πραγματικά κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Αφροδίτη να τον κυβερνά και στοιχείο του τη Γη, ο Ταύρος είναι αναμφίβολα πιστός, σταθερός, υπομονετικός, εργατικός και επίμονος. Την ίδια ώρα, όμως, είναι απίστευτα πεισματάρης και ξεροκέφαλος. Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως σκέφτεται πολύ και μάλιστα, πολλές φορές… υπεραναλύει τα πάντα, προτιμά να κρατά όσες σκέψεις τον απασχολούν για τον εαυτό του. Πότε θα μιλήσει για όσα τον «καίνε»; Όταν αισθανθεί ότι έχει εξετάσει και «ζυγίσει» όλες τις πιθανότητες. Τότε ο λόγος του θα έχει για εκείνον νόημα.

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι «μικρές κατινιές» που κάνεις με βάση το ζώδιό σου

Είσαι ζηλιάρα, συμφεροντολόγα ή υποκρίτρια; Η Σελήνη σου το φανερώνει!

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα μας «θάψουν» όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved