Τα 5 ζώδια που θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να αποφύγουν έναν τσακωμό!

Μήπως την κάνεις κι εσύ με ελαφρά προκειμένου να μην καβγαδίσεις;

Τα 5 ζώδια που θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να αποφύγουν έναν τσακωμό!

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να αντιδράσεις στην περίπτωση ενός καβγά ή μιας έντονης αντιπαράθεσης: να αμυνθείς, να επιτεθείς και να στρίψεις... αλά Γαλλικά, προκειμένου να το αποφύγεις. Τα παρακάτω 5 ζώδια προτιμούν τον τρίτο και πραγματικά θα κάνουν τα πάντα για να μην εμπλακούν σε έναν τσακωμό! Ποια είναι;

ΖΥΓΟΣ

Ο «Γκάντι» του ζωδιακού είναι κατά της βίας, οπότε είναι λογικό να αποφεύγει κάθε καβγά και αντιπαράθεση. Σχεδόν πάντα προσπαθεί να συμβιβάσει καταστάσεις, να παραμένει ουδέτερος στις διενέξεις και μόνο σε εξαίρετες περιπτώσεις θα πάρει θέση. Τις περισσότερες φορές, καταπίνει τα συναισθήματά του, διατηρεί το χαμόγελό του ή προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει ότι δέχεται «επίθεση» ή ότι τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν από τον έλεγχο γιατί θεωρεί ότι έτσι θα εκτονωθεί η ένταση πιο γρήγορα και δε θα πάρει διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν αντέχει την ένταση, τις φωνές, τα βρισίδια, τα σκληρά λόγια και την αρνητική ενέργεια που φορτίζει την ατμόσφαιρα και γι’ αυτό αποφεύγει και τους καβγάδες. Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την αιτία και προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία, αν και αυτό μπορεί να είναι πιο εξοργιστικό για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα κόκκινα. Οπότε, συχνά επιλέγει τη φυγή και αφήνει τους άλλους να σφάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θυμάται τα πάντα, λογικό είναι λοιπόν να θυμάται και το τι συνέβη την τελευταία φορά που τσακώθηκε ή -χειρότερα- σύρθηκε σε έναν καβγά, χωρίς να θέλει γι’ αυτό και αποφεύγει να επαναλάβει το «λάθος» του. Εκτός αυτού, γνωρίζει πολύ καλά ότι επηρεάζεται συναισθηματικά και παίρνει τα πράγματα πιο βαριά απ’ ό,τι είναι, ενώ είναι πεπεισμένος ότι καμία σύγκρουση δε θα βελτιώσει μια κατάσταση, αντίθετα θα την κάνει χειρότερη, γι’ αυτό και την αποφεύγει με κάθε κόστος, προσπαθώντας να βρει άλλους τρόπους για να επαναφέρει την «τάξη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος σίγουρα δε φοβάται την όποια αντιπαράθεση και πάντα είναι «εξοπλισμένη» με τα κατάλληλα επιχειρήματα, έτσι ώστε τελικά να βγει νικήτρια μιας διαμάχης. Ωστόσο, θεωρεί «χάσιμο» πολύτιμου χρόνου και ενέργειας το να τσακωθεί ο οποιοσδήποτε για το οτιδήποτε, αφού όλοι είναι ενήλικες και ώριμοι άνθρωποι. Εφ’ όσον διατηρηθεί η ψυχραιμία και το πρακτικό πνεύμα, πιστεύει ότι μπορεί να λυθεί το όποιο πρόβλημα ή παρεξήγηση και μετά να ασχοληθεί ο καθένας με κάτι πιο... παραγωγικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι από τους πιο cool τύπους, που σπάνια -έως ποτέ- παρεξηγείται και ακόμα πιο σπάνια τσακώνεται. Μπορεί να μιλήσει στον οποιοδήποτε για οτιδήποτε και σίγουρα ένας άνθρωπος που είναι μέσα στην καλή χαρά και δεν έχει κακές προθέσεις, δεν είναι λάτρης των τσακωμών και της βαριάς ατμόσφαιρας που δημιουργείται. Θα χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες, θα το γυρίσει στην πλάκα, θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα κι αν δεν τα καταφέρει, τότε θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια δε θα... πεθάνουν στην ψάθα

Θέλεις να συγκατοικήσεις; Με αυτό το ζώδιο θα τα πας καλύτερα!

Τίποτα δεν τα σταματά! Τα 4 ζώδια που έχουν εμμονή με την τελειότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved