Κριοί, Λέοντες, Τοξότες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Και όμως... τα ζώδια της Φωτιάς έχουν μια έντονα σκοτεινή πλευρά που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ζωή τους

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες: Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά του στοιχείου σας

Όλοι ξέρουν ότι το βασικό στοιχείο των ζωδίων αυτών είναι η Φωτιά, η οποία δε θερμαίνει μόνο, αλλά φωτίζει κιόλας. Αυτό είναι το «κλειδί», το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ιδιόμορφες προσωπικότητες του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη!

Το «σκοτεινό στοιχείο» των ζωδίων της Φωτιάς είναι το Σκοτάδι!

Σε όλες τις παραδόσεις, η αρχή της Δημιουργίας ξεκινάει από μια «Σπίθα». Η φωτιά αντιπροσωπεύει την ίδια τη ζωή. Το Φως ισούται με την ύπαρξή μας, καθώς αυτό αντικρίζουμε μόλις γεννηθούμε.

Το σκοτάδι, από την άλλη πλευρά, είναι η απουσία της Φωτιάς, η έλλειψη του Φωτός. Ωστόσο, όπως η ενέργεια δεν μειώνεται, μετασχηματίζεται, δίνοντάς μας την ευκαιρία να σπάσουμε τα εμπόδια και να προχωρήσουμε.

Το Σκοτάδι είναι ο φόβος της μη ύπαρξης.

Μερικοί φοβούνται ότι ο θάνατος είναι μια κατάσταση όπου η προσωπικότητά τους και το Εγώ τους κατεδαφίζονται. Αυτό είναι που τους κάνει ανήσυχους, βίαιους ή υπερβολικούς, βγάζοντας το φλογερό τους ταμπεραμέντο.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι ο ήλιος ανατέλλει, πηγαίνει ψηλά και μετά δύει. Το φως και το σκοτάδι είναι αλληλένδετα, ακριβώς όπως το κερί που δημιουργεί πάντα μια σκιά. Επιπλέον, πρέπει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να κατανοήσουμε ότι η θνητή ζωή μας έχει ημερομηνία λήξης. Ωστόσο, είναι μια «μετάβαση» κάπου αλλού. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει πραγματικό τέλος.

Αποδεχτείτε το σκότος γιατί είστε άνθρωποι, οπότε, θα δημιουργήσετε και αντιπάθειες, θα κάνετε λάθη και δυστυχώς θα βλάψετε κάποιον/α άλλον/η και ίσως όχι μόνο μία φορά. Η συγχώρεση είναι το κλειδί.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης:

Το Αφρικανικό σου ζώδιο σε περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια!

Μόνο σκληρές αλήθειες! Αυτά τα ζώδια δεν «χαϊδεύουν αφτιά»

Ποια είναι τα πέντε πιο επίμονα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved