Πώς ερωτεύονται τα 12 ζώδια; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι... μέσα στα πράγματα

Ποια είναι εύκολα και ποια δύσκολα στον έρωτα; Σε ποια κρατάει λίγο και σε ποια πολύ; Μάθε τα πάντα για το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και το πώς ερωτεύεται!

Πώς ερωτεύονται τα 12 ζώδια; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι... μέσα στα πράγματα


ΚΡΙΟΣ, ΛΕΩΝ,ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν πέσει κυνήγι, φλερτ μέχρι τα ξημερώματα, εάν δεν μιλήσουν για τα πάντα, αν δεν το παίξουν και λιγάκι δύσκολοι στην πορεία, έρωτα δεν θα δεις μαζί τους! Ζούνε για το παιχνίδι, για την αδρεναλίνη, για την έντονη συγκίνηση του έρωτα. Κάνε και πες ό,τι χρειάζεται για να τους εξάψεις την περιέργεια και να "ανάψουν" τα αίματα. Πρόσεξε όμως!

Ο Κριός αν χάσει το ενδιαφέρον του, θα σου δείξει την πόρτα κι επίσης, "καίει καρδούλες" και δεν ζητά συγνώμη. Το Λιοντάρι ερωτεύεται το ίδιο γρήγορα με τον Κριό, αλλά σε αντίθεση με τον Κριό, ξέρει με την μια εάν ο άλλος του κάνει για σχέση ή για μια βραδιά και πράττει με σχέδιο κι αναλόγως! Αν θέλεις σχέση με τον Τοξότη, τότε στον τρελό τον έρωτα πάνω, θα ανοίξεις την καρδιά σου και του πεις ξεκάθαρα τι θέλεις. Είναι ρίσκο, αλλά μόνο βλέποντας ειλικρινείς προθέσεις έχεις έστω και μια πιθανότητα να μην σε προσπεράσει ο Τοξότης.

Και τα τρία ζώδια εκδηλώνουν πολύ πάθος κι είναι κάπως… υπερβολικά στον έρωτα. Ο Κριός θέλει υπερβολική προσπάθεια για να σε ερωτευτεί, ο Λέων θέλει τέρμα γκάζια έρωτα κι ο Τοξότης θέλει να έχει δίκιο σε ό,τι λέει και ό,τι κάνει. Εσύ έχεις το δικαίωμα να βγάλεις τον σκασμό και να κάτσεις κάτω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί στο μυαλό σου να τα έχεις για την τρυφερή τριάδα, στην πραγματικότητα, αυτοί οι τρείς κάνουν για καριέρα ψυχοβγάλτη. Ο Καρκίνος είναι δύσκολος στο να ερωτευτεί, ο Σκορπιός δείχνει στριμάδι στον έρωτα κι ο Ιχθύς δεν ξέρει εάν είναι ερωτευμένος ή ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα.

Ο Καρκίνος άπαξ και συμφωνήσει να σου δώσει την καρδούλα του, με το ένα χέρι θα στη δίνει και με το άλλο θα πάρει όλες τις ελευθερίες σου! Χα! Ο Σκορπιός που θα αποδεχτεί το αίτημα φλερτ-έρωτα-σεξάκι-σχέση, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις –θα σε έχει Θεό- αλλά αν του πατήσεις την καρδούλα/χαλί επίτηδες, όλως τυχαίως- θα σε ξεματιάσει. Ο Ιχθύς άπαξ κι αποφασίσει ότι σε θέλει, δεν έχεις να κάνεις και πολλά: του δένεις χέρια-πόδια σφιχτά για να μην μπορεί να το σκάσει και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμάς μας περισσεύει. Κι οι τρείς τους είναι μεγάλη παγίδα.

Ο Καρκίνος θα σε τραβήξει γιατί μοιάζει να ξέρει τι χρειάζεσαι και συ τρέχεις (άμοιρο θύμα!) να το πάρεις. Βλέπεις τον Σκορπιό και λες «δύσκολος, αλλά θα αξίζει τα λεφτά του!». Καταλήγεις σε περίεργη στάση στο κρεβάτι με χειροπέδες και το προσκλητήριο του γάμου σας στα χέρια, ενώ ο Ιχθύς, κάνει τρελό παιχνίδι, σεξ και δεν στα πρήζει κιόλας. Συμφέρει. Να το πάρεις το παιδί!

ΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δέξου το όπως στο λέω: από τους 3 τους, ο Ταύρος ερωτεύεται πιο ανθρώπινα και κομματάκι πιο εύκολα κι εύπεπτα, διότι οι άλλοι δυο σαδιστές, δεν ερωτεύονται, κριτές στο GNTM είναι κι από σπόντα κυκλοφορούν ανάμεσα μας χωρίς πινακίδες. Οκ, κάναμε την πλάκα μας, ας πούμε και δυο πράγματα τώρα!

Ο Ταύρος περιμένει και περιμένει, για τον σωστό και τον κατάλληλο άνθρωπο να… τον επιλέξει! Όταν ερωτευτεί, πέφτει με τα μούτρα, τα δίνει όλα, είναι και λάγνο παιδάκι, μια χαρά θα περάσεις μαζί του! Επίσης, είναι απίστευτα λογικός και καλός σύντροφος. Η Παρθένος μια μιζέρια στο να διαλέξει ποιος της κάνει, ναι, την έχει. Την ίδια και χειρότερη έχει κι ο Αιγόκερως. Μαζί ρίχνουν άκυρα, μαζί παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν σωστό άνθρωπο.

Ναι, έχουν τα δίκια τους, αλλά ΧΑ! Ο Αιγόκερως την πατάει πιο εύκολα (surprise!!!) κι ερωτεύεται μπαμ και κάτω το γλυκό μου! Η Παρθένος θέλει το χρόνο της, αλλά κι αυτή όταν βρει τον μάστορα της, ξεχνάει τι ήθελε και που έχει βάλει τις αντιρρήσεις της! Και τα τρία όμως, έχουν σταθερά αισθήματα, με την Παρθένο να διατηρεί το δικαίωμα να σε επιστρέψει εκεί που σε βρήκε!

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχω την εντύπωση και να το ξέρετε, ότι τον έρωτα, το φλερτ και το όλο το σχετικό παιχνίδι, αυτοί οι τρεις πρέπει να το έχουν ανακαλύψει-στήσει. Διότι δεν γίνεται! Το παιχνίδι του έρωτα είναι σαφώς στημένο προς όφελός τους! Άσε δε που είναι μανούλες γλυκιές στο να ερωτεύονται, να ξε-ερωτεύονται, αλλά στο μεταξύ να σε έχουν κάνει αλοιφή, να ζεις για μια λέξη και να παρακαλάς για ένα μήνυμα!

Να σας πω να σταματήσετε να φλερτάρετε, δε συμφέρει κανέναν μας. Σε όλους μας αρέσει αυτό το παιχνίδι. Μήπως όμως μπορείτε να παίζετε πιο… τίμια και να μας αφήνετε κι εμάς να σας κερδίζουμε από καιρό σε καιρό; Που ξέρετε; Μπορεί και να σας αρέσει!

Δίδυμοι και Ζυγοί παρακαλώ να σταματήσετε να παίζετε με τις καρδούλες μας κι επιτέλους να μας δείξετε που είναι οι δικιές σας! Κι αφήστε, ξέρω τι θα πείτε, πριν το πείτε: έχετε καρδούλες, αλλά δεν τις δανείζετε εύκολα! Δικαίωμα σας, αλλά να που τη δαγκώνετε κι εσείς τη λαμαρίνα, αρκεί να βρεθεί κάποιος/α να σας στριμώξει και να σας εξηγήσει το όνειρο! Ο Υδροχόος είναι ο πιο δύσκολος από την τριάδα σας: μοιάζει να είναι τσακωμένος με τον φτερωτό Θεό. Κι όμως, τελικά ερωτεύεται και μάλιστα πολύ, αλλά δε θέλει να το κάνει θέμα κι επίσης, αν τον στριμώξεις συναισθηματικά και δεν τον αφήσεις να πάει το πράγμα εκεί που θέλει κι όπως το θέλει… ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία!

Χωρίζουμε τις γυναίκες του ζωδιακού σε κατηγορίες. Σε ποιες ανήκεις εσύ;

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που αισθάνονται ενοχές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved