4 μυστικά της προσωπικότητας του Αιγόκερω!

Οκ, μπορεί να μην είναι ακριβώς μυστικά, αλλά δε τα βγάζει και στη φόρα!

4 μυστικά της προσωπικότητας του Αιγόκερω!


Ο Αιγόκερως όπως και κάθε ζώδιο, έχει μερικά χαρακτηριστικά και κάποιες συμπεριφορές, που δεν τις διαφημίζει. Όχι γιατί ντρέπεται, αλλά γιατί μπορεί να τα αισθάνεται και ως… τρωτά σημεία!

Έχουμε και λέμε!

  1. Ο Αιγόκερως δεν ζηλεύει. Σου φαίνεται παράξενο ή αστείο; Κάτσε να σου εξηγήσω λοιπόν. Ο Αιγόκερως είναι ανταγωνιστικός μέχρι αηδίας, αλλά δεν φθονεί, δεν ζηλεύει. Ακόμα και στις σχέσεις του, δεν είναι ζηλιαρόγατος, αλλά τρελά αυστηρός: ή επιλέγεις να είσαι μαζί του και να είσαι 100% σωστός/ή στη συμπεριφορά σου ή η πόρτα είναι από εκεί και φεύγοντας, θα σε κοιτάξει από πάνω μέχρι κάτω με… λύπηση!
  2. Οτιδήποτε στη ζωή του, του έρχεται πολύ εύκολα ή αβίαστα, δεν το εμπιστεύεται. Είτε το θεωρεί σκάρτο, είτε ότι δε το αξίζει, είτε ότι κάτι πάει στραβά με αυτό. Την ίδια, ανάλογη λογική έχει και με τις διαπροσωπικές του σχέσεις: εάν δεν τις χτίσει σε γερές βάσεις, τσεκαρισμένες, που να έχουν περάσει από τεστ αντοχής, δεν τις εμπιστεύεται.
  3. Θα σου φανεί παράξενο αυτό που θα σου πω, αλλά ο Αιγόκερως είναι εξίσου κυκλοθυμικός και συναισθηματικός όπως κι ο Καρκίνος. Ναι, το ξέρω, σου ακούγεται… κουλό! Κι όμως. Μπορεί να είναι μάστορας και να κρύβει πολλά από όσα αισθάνεται, αλλά ο ίδιος το γνωρίζει ότι μερικές φορές, οι σκέψεις και τα συναισθήματα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κεφάλι του και μοιάζει ότι κάνει βόλτα με το τρενάκι του τρόμου! Πώς την παλεύει; Ε, αυτός κι η ψυχούλα του το ξέρει! Κοινώς, το παίζει cool, δε δείχνει πολλά-πολλά, αλλά μέσα του… βράζει!
  4. Τον παρουσιάζουμε συνέχεια σαν τον κλασσικό Κρόνιο τύπο, άνθρωπο του καθήκοντος, με τεράστιες αντοχές, που κάνει πάντα αυτό που πρέπει και τα λοιπά όμορφα. Στην πραγματικότητα, ο Αιγόκερως ΜΙΣΕΙ τη λέξη «πρέπει», σιχαίνεται το ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκείνος που θα τα φέρει όλα εις πέρας αγόγγυστα και σωστά. Εάν μπορούσε, θα τους έγραφε όλους οριζοντίως και καθέτως και θα έκανε ότι γούσταρε ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ! Να τα λέμε κι αυτά!

Διάβασε επίσης:

Ο μύθος του Αιγόκερω και τί συμβολίζει

Έτσι αντιδρά και σκέφτεται ο Αιγόκερως

Οι στατιστικές πίτες του Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved