Τα 5 πιο παράξενα ζώδια

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που ξεχωρίσαμε και σου λέμε ότι κάτι πάνω τους είναι κομματάκι off, δηλαδή περίεργο

Τα 5 πιο παράξενα ζώδια


Αλλιώς, γενικά έχουν αυτό το «κάτι» που τα κάνει διαφορετικά! Να και η λίστα μας!

1. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μα να σε βάλω πρώτη μούρη στη λίστα; Το περίμενες, έτσι δεν είναι; Μα πες μου στο Θεό που πιστεύεις, τι πάνω σου είναι νορμάλ; Ο τρόπος σκέψης σου; Ο τρόπος που αντιδράς; Έχεις καταλάβει ότι για πολλούς πέφτεις «βαρύς», διότι πολύ απλά δεν ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Από εσένα θα ακούσουν άβολες αλήθειες, δεν χαρίζεις κάστανο σε όσα λες και φυσικά, αν υπάρχει ένας στάνταρ τρόπος να γίνονται τα πράγματα, εσύ –φυσικά- θα επιλέξεις τον πιο περίεργο τρόπο που υπάρχει!

2. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φτηνά τη γλύτωσες και δεν σε έβαλα πρώτο στη λίστα! Αν και μεταξύ μας, ο Υδροχόος και που το άκουσε ότι είναι πρώτος, δεν βλεφάρισε καν! Ξέρεις γιατί; Επειδή γουστάρει που είναι διαφορετικός. Εσύ από την άλλη, μπήκες στην λίστα γιατί είσαι παιδάκι δύσκολο, ιδιαίτερο, με προσωπικότητα έντονη, αλλά σου αναγνωρίζω το γεγονός ότι δεν πτοείσαι και δεν προσπαθείς να γλυκάνεις για να γίνεις αρεστός στους άλλους. I salute you!

3. ΙΧΘΥΕΣ

Απορείς γιατί είσαι στη λίστα; Κακώς! Θα έπρεπε ήδη να το είχες ψυλλιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα! Να είναι η ανύπαρκτη επαφή σου με το χωροχρόνο; Να είναι το γεγονός ότι αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη; (εσύ είσαι η νύφη, ναι αγάπη μου!). Γενικώς σε βλέπουμε απ' έξω κι αναρωτιόμαστε: μα πώς σκέφτεται αυτό το πλάσμα;

4. ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι, το ξέρω: εσύ δικαίως απορείς γιατί σε χώσαμε στη λίστα. Μα είναι απλό: το διαβολεμένο κεφάλι σου κι οι πολλαπλές προσωπικότητές σου, μπορεί να σου φαίνονται απολύτως φυσιολογικά πράγματα, εμάς όμως, μας τρομάζεις ώρες- ώρες! Επίσης, ναι, μερικές φορές νιώθουμε ότι φλερτάρεις πολύ με την τρέλα! Τρελός δεν είσαι, αλλά το παίζεις άριστα, με υποψηφιότητα για Όσκαρ…

5. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτητικό, λεπτομερές, ακριβές, τετράγωνο, μυγιάγγιχτό μου πλάσμα, σε κοιτούμε και σε θαυμάζουμε (διότι, ναι είσαι ένας άκρως αποτελεσματικός εκτελεστής), μα την ίδια στιγμή σε φοβόμαστε κομματάκι. Όχι γιατί είσαι κακό παιδάκι, μα γιατί μπορείς να γίνεις αρκούντως τρομαχτικός: δεν θέλω να μπλέξω με τη συλλογιστική σου, μήτε με τα πλάνα σου. Φοβάμαι μην με εξοντώσεις σαν… μικρόβιο!

Bonus

ΚΡΙΟΣ

Να σου πω ότι είσαι απολύτως φυσιολογικό παιδάκι, ψέματα θα σου πω! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φας κόλλημα με κάτι και να μην το κυνηγήσεις ανελέητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις θερμοκρασία και να μην μπουμπουνίσεις, για λόγους που ξεπερνούν την κατανόησή μας! Ε, με τούτα και με κείνα, σου την βγάλαμε τη ρετσινιά! Είσαι παράξενο φρούτο κι ας μην το έχεις πάρει χαμπάρι!

Διάβασε επίσης:

Η γλώσσα αυτών των 4 ζωδίων «στάζει φαρμάκι»!

Αυτά είναι τα 5 πιο διορατικά ζώδια

Πόσο έξυπνο είναι το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved