Κριός: The Bourne Identity (Χωρίς ταυτότητα)

Σκληρός, ανθεκτικός, γρήγορος, πανέξυπνος, μα πάνω από όλα αυθεντικός, ωμός, μαχητικός, θανάσιμος, survivor!

1

Ταύρος: The Notebook (Το Ημερολόγιο)

Γιατί αυτός που επιμένει στην αλήθεια του, κερδίζει και το κορίτσι. Πάρτε μαθήματα...

2

Δίδυμος: Pirates of the Caribbean!

Ο Δίδυμος Johnny Depp ως Captain Jack Sparrow, δίνει ρέστα για το πως να επιβιώσεις με τρέλα και κορδέλα, μυαλό και τύχη!

3

Καρκίνος: Sense and Sensibility (Λογική κι ευαισθησία)

Ό,τι έχει ένας Καρκίνος σε ίσες δόσεις. ΟΚ, ίσως καμία φορά να υπερισχύει η ευαισθησία, αλλά μπαίνει η λογική του στην μέση, συνήθως… προκαλεί πόνο στους άλλους, διότι μπορεί να γίνει και σκληρός!

4

Λέων: The Hunger Games

Για να ξεσηκωθείς εναντίον των πολλών και των ισχυρών, πρέπει να το λέει η καρδούλα σου. Κάθε Λιοντάρι είναι ένας μαχητής, που δαγκώνει λαρύγγια για τα δικαιώματα τα δικά του και των άλλων. Respect!

5

Παρθένος: Ocean’s Eleven

Θέλει μυαλό για να καταστρώσεις ένα σχέδιο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα το ακολουθήσεις μέχρι λεπτομέρειας και θα πετύχεις, ήσυχα, αθόρυβα, πανέξυπνα! Παρθένος style!

6

Ζυγός: Legally Blonde

Δεν φτάνει να είσαι μόνο σέξι σε αυτήν την ζωή και να ισορροπείς σε τακούνια, πρέπει να ξέρεις και πως να ελίσσεσαι με εξυπνάδα! Το χει αυτό ο Ζυγός: συνδυάζει ομορφιά με μυαλό! Σούπερ!

7

Σκορπιός: Gladiator (Μονομάχος)

Ιστορία πόνου, αγώνα επιβίωσης και δίψας για εκδίκηση. Η ταινία που εκφράζει απόλυτα το πάθος και την επιμονή ενός Σκορπιού!

8

Τοξότης: Pulp Fiction

Όλα μπορούν να συμβούν, τίποτα δεν είναι απίθανο, όλα κι όλοι περνούν τις φάσεις τους! Sexy ταινία με δικό της χαρακτήρα. Τοξότης μεριά...

9

Αιγόκερως: Ο Νονός

Γιατί μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να σε κοιτάξει σταθερά στα μάτια και να σου πει: ''Θα του κάνω μια προσφορά την οποία δε μπορεί να αρνηθεί''...

10

Υδροχόος: Matrix (I)

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται κι η πραγματικότητα ξεγελάει τα μάτια και το μυαλό. Όχι όμως και έναν Υδροχόο που κατά βούληση αποσυνδέεται από το σύστημα!

11

Ιχθύς: Amelie

Μόνο μια ευαίσθητη, γλυκιά και τρυφερή κοπέλα θα μπορούσε να κοιτάξει πώς να κάνει τη ζωή των γύρω της πιο όμορφη, βάζοντας τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα!

12

Διάβασε επίσης:

Πήρε φωτιά… η κουζίνα σου; Δες πώς θα την σβήσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

4 ζώδια που δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν πολιτικοί

Δυο μυστικά για κάθε ζώδιο

Η σκοτεινή πλευρά του Ζυγού