Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Σελήνη και Αφροδίτη συναντιόνται σήμερα στους Διδύμους, δίνοντας στην Πέμπτη φρεσκάδα, ανεμελιά και έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Θα μας χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η χαλαρότητα, ενώ θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε και να κουβεντιάσουμε για τα συναισθήματά μας, να συναντήσουμε αγαπημένους μας ανθρώπους, με τους οποίους περνάμε όμορφα, να ανταλλάξουμε νέα και κουτσομπολιά, αλλά και ανανεώσουμε την εμφάνιση ή το στιλ μας, κάνοντάς το πιο μοντέρνο και νεανικό. Είναι, επίσης, μια μέρα που ευνοούνται οι βόλτες και οι αγορές προσωπικών ειδών, ρούχων, παπουτσιών και καλλυντικών.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, μέχρι ψυγείο σε... Εσκιμώους μπορείτε να πουλήσετε, στην αυτό-διαφήμιση θα κολλήσετε; Όλοι είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν ό,τι τους παρουσιάσετε!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα καταπιαστείτε με θέματα της δουλειάς, της οικογένειας ή του σπιτιού, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνουν στη μέση γιατί θα βαρεθείτε ή κάτι άλλο θα αποσπάσει την προσοχή σας.

Σκορπιοί, Ταύροι στα οικονομικά σας δείξτε ευελιξία και μην κολλάτε μόνο σε μια μέθοδο που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Ερωτικά, είστε σέξι και ελκύετε σαν το φως τις μύγες.

Ζυγοί και Υδροχόοι σαν τις πεταλούδες, πετάτε από λουλούδι σε λουλούδι φλερτάρετε, παίζετε και απολαμβάνετε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bixhuq5ni-j/