Ιούνιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Ιούνιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο Ιούνιος κατέφτασε και οι πλανήτες θα κάνουν ό,τι μπορούν να μας βάλουν σε καλοκαιρινό mood, άλλοτε καταφέρνοντάς το με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του για αρκετά ζώδια!

- Η Πανσέληνος της Φράουλας γίνεται 04/06, 06:40 ώρα Ελλάδας, στις 13° 17’ του Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί το 2° δεκαήμερο. Εσείς οι Κένταυροι παίρνετε την καυτή πατάτα στα χέρια σας και γρήγορα θα προσπαθήσετε να τα βγάλετε πέρα με όσα προκύψουν, που αφορούν τα προσωπικά και τις σχέσεις σας, παλιότερα ή καινούργια. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα χρειαστείτε ταχύτητα, ευκινησία, ευστροφία και κυρίως συγκέντρωση για να ισορροπήσετε σε δυο βάρκες, έτσι ώστε να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις. Όσο για σας τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες καλείστε να επιλέξετε μια διαφορετική οδό, προκειμένου να ξεπεράσετε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις. Ταύροι και Σκορπιοί τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επαναφέρουν την ισορροπία στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι ξανοιχτείτε, επεκταθείτε και κυρίως δοκιμάστε νέες εμπειρίες, αν θέλετε να αλλάξει το καθεστώς στις ερωτικές και κοινωνικές σας σχέσεις!

- H Αφροδίτη, στις 5/6, 16:47 μμ, θα περάσει στον Λέοντα, υποσχόμενη μια καυτή περίοδο (που θα είναι και μεγάλη, αφού θα μείνει έως και 9/10) για σας τα Λιοντάρια, αλλά και σε Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Το πεδίο είναι ελεύθερο, τα φώτα στραμμένα πάνω σας, οπότε ήρθε η στιγμή να μεγαλουργήσετε. Τόλμη, λάμψη, αυτοπεποίθηση, σας κάνουν ακαταμάχητους, οπότε θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

- Ο Ερμής, στις 11/6, 13:27 μμ, πηγαίνει "σπίτι" του, στους Διδύμους, εκτοξεύοντάς τους επικοινωνιακά. Το μυαλό τους θα παίρνει ταχύτητατα στροφές, το στοματάκι τους δε θα κλείνει και θα γίνουν αεικίνητοι. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρίσκεστε σε δίλημμα ή θα διαστρευλώνονται τα λόγια σας... και πιθανόν να κατηγορηθείτε ότι... γυρνάτε την... μπιφτέκα, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες.

Στις 27/6, 3:25 πμ, περνά στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά τους υπόλοιπους παρορμητικούς, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα κερδίσετε θετικά σχόλια και καρδιές, θα κάνετε καλές γνωριμίες κι ενδεχομένως να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 18/06, 07:36 ώρα Ελλάδας, στις 26° 43’ των Διδύμων, καλώντας εσάς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Δύσκολο θα είναι, καθώς τα πράγματα δε θα είναι ξεκάθαρα, θα υπάρξουν πολλά θολά σημεία που χρήζουν διερεύνησης και φυσικά θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι, πριν ξανοιχτείτε και ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο. Εσείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σχεδιάστε το οικονομικό και ερωτικό σας μέλλον, αλλά μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες και μην κάνετε κάποια ενέργεια ακόμα, αφού θα είναι άστοχη και θα σας στοιχίσει αρκετά.

- Το καλοκαίρι και τυπικά ξεκινά με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στις 21/6, 17:58 μμ, οπότε ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

- Ο Άρης θα παραμείνει όλο τον μήνα στον Λέοντα, δοκιμάζοντας την υπομονή και τις αντοχές των Υδροχόων, Ταύρων και Σκορπιών, βάζοντας σε έξοδα και ξόδεμα συναισθημάτων Καρκίνους και Αιγόκερους, σε ερωτική εγρήγορση τους Κριούς και σε μπελάδες με φίλους και ομάδες τους Ζυγούς.

*TIP Σημαντικό: Ο Πλούτωνας στις 11/6, 12:35 το μεσημέρι, επανέρχεται απειλητικά στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει έως τις 20/1/24.

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Ιούνιος όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved