Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 21/03 έως 20/04

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 21/03 έως 20/04

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 21/3, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό έως την επόμενη, στις 20/4.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σου, τόσο στα επαγγελματικά και τα οικονομκά σου όσο και την υγεία σου. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και θα μπορέσεις να βγάλεις χρήματα, που όμως καλό θα ήταν να βάλεις ένα ποσό στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Είναι σημαντικό να δώσεις ίση σημασία στη δουλειά σου και την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον/η σύντροφό σου. Αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε διαταραχή στη σχέση σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην ξεχνάς και τους φίλους σου, επειδή είσαι απασχολημένος με διάφορες υποχρεώσεις.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος για τα ερωτικά σου θα είναι αρκετά ταραχώδης. Η σχέση σου διαταράσσεται από εντάσεις για μικροπράγματα, αλλά μπορούν να επιλυθούν με καλή επικοινωνία και κάνοντας αμοιβαίους συμβιβασμούς. Το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται να περάσεις στο επόμενο στάδιο, αυτό της δέσμευσης. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα σημειώσουν μεγάλη βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η σχέση με συνεργάτες και ανώτερους σου θα είναι πολύ καλή κι αυτό θα σε βοηθήσει και να χαλαρώσεις και να επιτύχεις έναν στόχο σου. Ίσως πάρεις και μια αύξηση ή προαγωγή. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται αγορές και επενδύσεις, οπότε αν πάρεις επιπλέον χρήματα, φρόντισε να τα κρατήσεις στην άκρη. Η υγεία σου δε θα σε απασχολήσει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτήν την περίοδο, να περιμένεις καλά νέα όσον αφορά στον τομέα των οικονομικών, της καριέρας και της υγείας σου, εφ' όσον όμως ακολουθήσεις ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με ένα υγιεινό φαγητό. Οι οικονομικές επενδύσεις θα έχουν καλές αποδόσεις και θα φέρουν πλεόνασμα χρημάτων, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα αυξήσεις την πελατεία σου, ενώ αν είσαι υπάλληλος να περιμένεις θετικές εξελίξεις. Οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, όμως, θα παρουσιάσουν θέματα, αλλά αν περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί ή τους απασχολεί, τότε η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Λαγός/Γάτα

Τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για σένα αυτήν την περίοδο, όπως ήταν την προηγούμενη. Στα επαγγελματικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια, ίσως μάλιστα υπάρξει και μια καθυστέρηση στους στόχους σου, γι' αυτό πρέπει να εργαστείς παραπάνω. Η υγεία, επίσης, θα είναι μια σημαντική πηγή ανησυχίας είτε λόγω κάποιου δικού σου προβλήματος είτε δικού σου ανθρώπου. Μπορεί να σε πάρει λίγο από κάτω, αλλά όσο βρίσκεσαι παρέα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου κάνει καλό. Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Δράκος

Αυτή την περίοδο, θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στους τομείς της υγείας, των οικονομικών και του επαγγέλματος, αλλά και μια ένταση στην ερωτική σου σχέση, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Απριλίου. Αν δουλέψεις περισσότερο και εκμεταλλευτείς τις προοπτικές που σου ανοίγονται, τότε η επαγγελματική σου πρόοδος είναι δεδομένη. Η υγεία σου θα είναι καλή, όσο δεν κάνεις καταχρήσεις. Η διατήρηση ενός αυστηρού προγράμματος γυμναστικής σε συνδυασμό με ένα υγιεινό φαγητό είναι απαραίτητη. Αν είσαι μόνος/η, μέσα από ένα συγκεκριμένο κύκλο ή παρέα ίσως γνωρίσεις ένα άτομο, κατάλληλο για σχέση.

Φίδι

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά τυχερή για σένα, καθώς θα παρουσιάσουν βελτίωση σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Συγκεκριμένα, η μακροχρόνια σχέση σου είναι πιθανό να επισημοποιηθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να δημιουργήσεις τώρα έναν σταθερό δεσμό. Ακόμα, η σωστή διαχείριση των οικονομικών σου θα φέρει αποτέλεσμα, οπότε θα βρεθείς με πλεόνασμα χρημάτων, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις και ένα επιπλέον ποσό. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη χαλαρότητά σου, αν κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια, για να καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Μην είσαι αφηρημένος/η γιατί υπάρχει περίπτωση μικροτραυματισμών.

Άλογο

Αυτήν την περίοδο, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, κυρίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα έχεις μεγάλη υποστήριξη από τους ανωτέρους σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το έργο σου. Πιθανόν, να πάρεις και μια προαγωγή ή αύξηση. Σε περίπτωση που είσαι επιχειρηματίας, οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις θα αποδειχθούν προσοδοφόρες και θα αποφέρουν τεράστια κέρδη. Κάποιες εναλλαγές στις διαθέσεις σου, όμως, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τους δικούς σου ανθρώπους. Στο μέτρο του δυνατού, πρέπει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις αγχωτικές καταστάσεις. Περνώντας περισσότερο χρόνο με φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα θα ανέβεις ψυχολογικά. Ακόμα, αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως να υπάρξει ένα ειδύλλιο, αλλά θα είναι μικρής χρονικής διάρκειας.

Κατσίκα/Πρόβατο

Θα υπάρξει μια γενική βελτίωση, αυτή την περίοδο, σε διάφορες πτυχές της ζωής σου, εκτός από τον οικονομικό τομέα. Επειδή έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα σε πολυτελή ειδη, να χρησιμοποιείς τις πιστωτικές σου για να έχεις τη διευκόλυνση, χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα πληρώσεις μετά τις δόσεις σου, πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ γιατί στο τέλος του μήνα, είναι πολύ πιθανό να μείνεις με χρέη, που δε θα μπορέσεις να πληρώσεις. Ως εκ τούτου, χρησιμοποίησε τα χρήματά σου με σύνεση, καλύπτοντας μόνο τις πρακτικές σου ανάγκες. Οι κακές σου επιλογές ή η κάλυψη κάποιων επιθυμιών, θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα και στα ερωτικά σου. Μείνε σε εγρήγορση και σκέψου καλά, πριν κάνεις το οτιδήποτε.

Πίθηκος

Η τύχη, αυτήν την περίοδο, δε θα είναι στο πλευρό σου. Στα επαγγελματικά σου καθήκοντα, πρέπει να είσαι πολύ συνειδητός/η και προσεκτικός για να αποφύγεις διάφορα λάθη. Επίσης, το συγκεκριμένο χρονικό δεν είναι ευοίωνο για χρηματοοικονομικές επενδύσεις και αγορές. Στόχος σου πρέπει να γίνει η διατήρηση των χρημάτων για να γλιτώσεις κάθε είδους οικονομική απώλεια. Αυτό που επιπλέον χρειάζεται να κάνεις είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου στο σπίτι γιατί πυροδοτείς με εντάσεις στο περιβάλλον σου. Οφείλεις να διατηρήσεις μια αρμονική σχέση με τον/η σύντροφό σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Ωστόσο, ευνοείσαι στο να βελτιώσεις το γνωστικό σου επίπεδο, να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή ένα καινούργιο project στη δουλειά σου.

Πετεινός

Αυτή η περίοδος, θα είναι πολύ τυχερή στα ερωτικά σου θέματα. Αν είσαι μόνος/η, θα αυξηθούν οι επιλογές σου και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις έναν/μία σύντροφο. Εσύ που ήδη είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε σχέδια για ένα παιδί. Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά όμως, χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει να παρεκλίνεις από τους στόχους σου, παρά τα διάφορα εμπόδια που ενδεχομένως να εμφανιστούν, να διατήρήσεις τη σιγουριά σου κι εάν είναι απαραίτητο, μη διστάσεις να ζητήσεις καθοδήγηση ή βοήθεια από τους άλλους. Η υγεία σου επίσης χρειάζεται προσοχή, οπότε, οποιαδήποτε μικροενόχληση αισθανθείς, μην την αγνοήσεις, αλλά να την αντιμετωπίσεις άμεσα με την κατάλληλη αγωγή. Κάποια καλά νέα πάντως σίγουρα θα χαροποιήσουν εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους.

Σκύλος

Αυτή η περίοδος φέρνει νέα εμπόδια στη ζωή σου, γι' αυτό είναι προς το συμφέρον σου να χαλαρώσεις, να μην κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αποφύγεις διαμάχες με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις ενέργειές σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μικροατυχημάτων. Ό,τι κάνεις απαιτεί μεγάλη σκέψη και έρευνα, προκειμένου να μην αποτύχει. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα, μην κάνεις επίδειξη πλούτου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να περικόψεις δαπάνες και να κάνεις μόνο τα απαραίτητα έξοδα. Όσον αφορά στις σχέσεις σου, θα υπάρξουν πολλές συγκρούσεις και αστάθεια. Προσπάθησε να συζητήσεις και να βρεις λύσεις, αφού έχει ξεθυμάνει ο θυμός και από τις δύο πλευρές κι όχι κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσεις αρκετά ζητήματα με όλες τις σχέσεις σου. Διάφορες διχογνωμίες και παρεξηγήσεις θα έχεις τόσο με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, όσο και με τον/η σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου και δε θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί το όποιο θέμα και να πάτε παρακάτω, καθώς δε θα είσαι πρόθυμος/η να συμβιβαστείς. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ελέγξεις τον θυμό ή τα νεύρα σου γιατί όχι μόνο θα βλάψεις τον εαυτό σου, αλλά θα φτάσεις και τα πράγματα στα άκρα. Σίγουρα πάντως, οι συχνές συγκρούσεις θα επηρεάσουν την υγεία σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχεις πονοκεφάλους, ημικρανίες, αλλά και εντερικά προβλήματα. Καλό θα ήταν να καταφύγεις σε τεχνικές χαλάρωσης όπως αθλήματα, άσκηση ή περισσότερο ύπνο.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved