Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης

Οι Κριοί ετοιμάζουν τα όπλα τους

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 21/3, 19:34 ώρα Ελλάδας, στις 00° 49’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια αρχές του ζωδίου τους, στο α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Χωρίς αρνητικές συγκυρίες και με μπόλικη ορμή, καθώς ήδη βρίσκεται και ο Ερμής στον Κριό, αρκετοί από μας θα μπούμε δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης όσων θέλουμε ή θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κατακτήσουμε. Αυθορμητισμός, παρόρμηση και πάθος είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, τα παρακάτω ζώδια όμως είναι αυτά που θα τα βγάλουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Ένα "βουρ", μια φούρια, ένα "φουλ επίθεση" θα σου βγεί αυθόρμητα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε ερωτική σχέση είναι πιθανή, άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 7° οίκο σου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ερωτικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου κι ενώ ως τώρα ήσουν πρόθυμος/η να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία, να συμβιβάσεις τα πράγματα και να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά, θα διαπιστώσεις ότι αυτός που ταράζεται συνεχώς είσαι εσύ. Είναι πλέον απαραίτητο να βάλεις όρια προς τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, συνειδητοποιώντας ότι αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι, θα είσαι μόνιμα ο/ χαμένος/η ή ριγμένος/η της υπόθεσης. Κυρίως, είναι απαραίτητο να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες και μετά να καλύψεις των υπολοίπων. Άλλωστε, για να συνεχίσεις να προσφέρεις, θα πρέπει να εισπράττεις τα ανάλογα. Κι όταν βλέπεις ότι το ταίρι, ο/η συνεργάτης ή κάποιο άτομο φέρεται εγωιστικά και κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, να αντιδράς και να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10° οίκο σου, τον Κριό, ενισχύει τον δυναμισμό σου και το κουράγιο σου να πολεμήσεις για τους στόχους σου, αλλά και να «χτυπήσεις» τους ανταγωνιστές ή του αντιπάλους σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Εδώ, θα καταλάβεις ότι δε χωρούν ευγένειες και συναισθηματισμοί, αλλά αμεσότητα και κατάλληλες αντιδράσεις και κυρίως να μην σε επηρεάσει μια "αδικία" προς το πρόσωπό σου ή η μη αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Από την άλλη, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να ανεξαρτητοποιηθείς, να ανοίξεις τα φτερά σου και να σκεφτείς να κάνεις κάτι δικό σου, να βάλεις μπροστά ένα καινούργιο εγχείρημα ή να τολμήσεις κάτι που μέχρι τώρα επιθυμούσες και δίσταζες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν θέματα οικογένειας και σπιτιού. Στην πρώτη περίπτωση θα γίνεις αρκετά αυστηρός/η έως και κακός/α σε κάποιες αυθαιρεσίες, παρεμβάσεις ή λόγω της άδικης προς εσένα συμπεριφοράς ενός δικού σου προσώπου, ενώ στη δεύτερη θα χρειαστεί να κάνεις αγορές, αλλαγές ή τεχνικές εργασίες, εξ αιτίας ζημιών ή προγραμματισμένες, που συνεχώς ανέβαλες γιατί δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς. Το κακό είναι ότι θα είσαι σε διαρκή υπερένταση και δε θα μπορείς να ηρεμήσεις, ούτε και στον χώρο σου, που θα επικρατεί μια ανακατωσούρα ή θα μπαινοβγαίνουν άνθρωποι, που θα σου χαλούν την ησυχία σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις καλύτερα, αν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου το περνάς έξω.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς οι ανάγκες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο και τα θέλω σου. Πιθανόν να σε πιάσει μια ανησυχία και για το μέλλον και να αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, όχι μόνο για να καλύψεις άμεσα τις όποιες τρύπες σου, αλλά και να σου περισσεύουν χρήματα. Από την άλλη, θα καταλάβεις ότι η παθητική σου στάση δε βοηθά ούτε στην αύξηση των εσόδων σου, ούτε και στη βελτίωση της ερωτικοσεξουαλικής σου ζωής. Πρέπει να γίνεις πιο διεκδικητικός, να μη δέχεσαι το "όχι" ως απάντηση, να επιμένεις και να "πολεμάς" για ό,τι πιστεύεις ότι σου αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8° ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα, σχετικά με περιουσιακά, τράπεζες, ασφάλιση ή δημόσιους φορείς, ωστόσο, θα πρέπει να αποβάλλεις τη μετριοπάθεια που σε χαρακτηρίζει και να επιμείνεις, έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε όρους ή διακανομισμούς. Όσο και αν έχεις αυτό το αίσθημα του να τελειώνεις και να ξενοιάσεις, τόσο πιο εύκολο είναι, αργότερα, να μετανιώσεις για το ότι βιάστηκες να συμφωνήσεις. Και στα ερωτικά σου κάπως έτσι θα πάει το πράγμα. Σαφώς ελκύεις και ενδεχομένως να σου γίνουν κρούσεις, αλλά κι εδώ η φλόγα του ενθουσιασμού μπορεί να σβήσει και να καταλάβεις ότι έκανες μια λανθασμένη επιλογή γιατί ναι μεν υπάρχει χημεία, αλλά, σαν χαρακτήρας, κάποιος/α είναι ασύμβατος με τον δικό σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, το ταίρι σου θα είναι πιο παθιασμένο από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 5° οίκο θα σου γεννηθεί η διάθεση να ανανεωθείς μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μιας και την άνοιξη μεγαλώνει κι η ερωτική διάθεση, θα αρχίσεις να στρέφεσαι προς την αναζήτηση συντρόφου και την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Αυτό που κυρίως ψάχνεις είναι η έξαψη, το πάθος, το να ζήσεις έντονες συγκινήσεις, οπότε τα ξενύχτια θα είναι αρκετά και οι γνωριμίες που θα κάνεις πολλές, γι' αυτό και η πιθανότητα ενός καινούργιου ειδυλλίου μεγάλη. Από την άλλη, αν είσαι ήδη σε σχέση, το επόμενο διάστημα θα νιώσεις τον έρωτα για το έτερο ήμισυ να φουντώνει, μαζί με όλα εκείνα τα αισθήματα που σας έφεραν κοντά την πρώτη φορά. Δεν αποκλείεται και η σκέψη για την απόκτηση ενός παιδιού. Αν ήδη έχεις, περνώντας χρόνο μαζί του(ς), θα ξανανιώσεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved