Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2022

Ο Δεκέμβριος, ο μήνας των Χριστουγέννων, έχει στο σάκκο του και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς αρκετοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν:

- Ο Ερμής, 7/12, στις 00:08, μπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνεται στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικές και ερωτικές ή φιλικές. Ωστόσο, στις 28/12 ανεβάζει χειρόφρενο, κοινώς θα είναι σε στάση και στις 30/12 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου και θα παραμείνει έως τις 19/1/2023, επιφέροντας καθυστερήσεις, αναβολές και μπλεξίματα στα παραπάνω ζώδια.

-Η τελευταία Πανσέληνος του 2022, γίνεται 08/12, 06:07 ώρα Ελλάδας, στις 16° 01’ των Διδύμων, η οποία θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να μπορέσετε εσείς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, εξ αιτίας του ανάδρομου Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε και με παλιότερες υποθέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους, ζητήματα που είχατε «παγώσει», ακόμα και του σπιτιού ή της οικογένειάς και να ξεκαθαρίσετε μια και καλή το τοπίο. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι απλωθείτε όσο σας παίρνει, κάντε τα κονέ σας και γοητεύστε τα πλήθη με την παρουσία σας. Από γνωριμίες, δε, άλλο τίποτα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα προχωρήσουν κιόλας... Πιθανή είναι και επιστροφή/καταστροφή πρώην.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- H Αφροδίτη, στις 10/12, 05:54 περνά στον Αιγόκερω, αποφασισμένη να ζευγαρώσει εσάς τα... Κατσίκια, αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Τέρμα οι τσαχπινιές, οι πονηριές και τα τερτίπια! Εδώ μετράει η προσωπικότητα και γοητεία και στιλ, που σας χαρίζει, θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να βρείτε το ταίρι σας. Σε σας τους Κριούς και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και νάζια και να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις, κυρίως εσείς οι Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που θέλετε να δείτε και μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Πάντως θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια από δαύτες να μετατραπεί σε ειδύλλιο.

-Ο Δίας στις 20/12, 16:32, εγκαταλείπει οριστικά τους Ιχθύες και επανέρχεται φρέσκος και ανανεωμένος στον Κριό, φέρνοντας χαρά μεγάλη πρώτα σε σας τα Κριάρια που θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Ενθουσιώδεις, χαμογελαστοί και ορεξάτοι για καινούργιες προοπτικές, τίποτα δε φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στα πλάνα σας κι οι αναποδιές που ενδεχομένως να εμφανιστούν, θα ξεπεραστούν γρήγορα και χωρίς να σας αφήσουν "σημάδια". Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θετικές εξελίξεις θα έχετε στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις σας, αρκεί να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αν ρισκάρετε ενώ εσείς οι Λέοντες και Υδροχόοι, θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή και ταξίδια και η καθημερινότητά σας θα κυλά χωρίς αναποδιές. Εσείς, Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε εύνοια στα εργασιακά και σε θέματα υγείας!

- Ο Ήλιος στις 21/12, 23:48, μπαίνει στον Αιγόκερω, φέρνοντας μαζί του και την πιο μεγάλη νύχτα, σε διάρκεια, καθώς έχουμε την επίσημη έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Εσείς οι Αιγόκεροι θα αρχίσετε να καμαρώνετε και να παίρνετε τα πάνω σας, αφού ξέρετε ότι θα πρωτοστατείτε και έναν μήνα και προετοιμασμένοι -από πάντα- θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά και προθυμία να βάλετε κάτω κάποια κακώς κείμενα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Ταύροι και Παρθένοι τι πρόβλημα να έχετε; Τον πραγματικό εαυτό σας θα βγάλετε και θα κερδίσετε εντυπώσεις (αλλά και καρδιές) με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε στα σοβαρά τις ερωτικοσεξουαλικές και οικονομικές σας υποθέσεις και θα κάνετε ανάλογες κινήσεις.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 23/12, 12:16 ώρα Ελλάδας, στις 01° 32’ του Αιγόκερω, η οποία έρχεται να πείσει εσάς, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους ότι ό,τι έγινε στο παρελθόν, πάει και τέλειωσε. Σημασία έχει από δω και πέρα τι θα κάνετε, ώστε να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο «εργασιών» πάνω στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Καλείστε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις που δε θα βασίζονται στο συναίσθημα της στιγμής και θα στοχεύουν στη χρονική διάρκεια και τη σταθερότητα, ενώ η όποια απόφαση για γάμο ή συμβίωση θα παρθεί μετά από ώριμη σκέψη. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί πρέπει να γίνουν με γνώμονα τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, το κοινό συμφέρον και φυσικά την καταξίωση. Από δίπλα κι εσείς οι Παρθένοι και Ιχθύες, που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων και διαπροσωπικών σας σχέσεων, Ταύροι και Σκορπιοί που θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι που εξαναγκάζεστε να διευθετήσετε οικονομικές και σεξουαλικές σας εκκρεμότητες.

- Ο Άρης θα παραμείνει κι αυτόν τον μήνα ανάδρομος στους Διδύμους, φτάνοντας έως τις 9 μοίρες, μπλοκάροντας διαδικασίες, εξελίξεις και δράσεις και προκαλώντας εντάσεις και φιλονικίες στη σχέση, το σπίτι και τα επαγγελματικά σε σας τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες αρχικά του β' δεκαημέρου και μετά σε όσους έχουν γεννηθεί τέλος του α' δεκαημέρου.

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Δεκέμβριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved