Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα διχαστούν

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα διχαστούν

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στις 08/12, 06:07 ώρα Ελλάδας, στις 16° 01’ των Διδύμων και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η δυσαρμονική όψη του Ήλιου στον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους (αντίθεση, που κλείνει με ακρίβεια την ίδια μέρα) προδιαθέτει για ένα τεταμένο κλίμα, με αρκετές εντάσεις, διαφωνίες, διαπληκτισμούς και παλιά προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα διχάσουν.

Ας δούμε ποια ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν με την Πανσέληνο στους Διδύμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα εξεγερθεί και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να τελειώνεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να κάνεις ό,τι σου αρέσει, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Το στοίχημά σου θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, ώστε να το κυνηγήσεις. Ωστόσο, όσο πιο πολύ ψάχνεσαι, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεσαι. Εκτός αυτού, εξ αιτίας του ανάδρομου Άρη, το να είσαι ανάμεσα στο τότε και το τώρα είναι αρκετά πιθανό, με το μυαλό σου μπερδεμένο, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα διλλήματά σου και τελικά να κάνεις την πιο άστοχη επιλογή ή ένα πισωγύρισμα που θα σε φέρει στο ίδιο ακριβώς σημείο στο άμεσο μέλλον. Γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να μην κάνεις τίποτα, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η! Από την άλλη, στις σχέσεις σου γίνεται της... κακομοίρας, καθώς η άλλη πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της, οπότε μια ρήξη είναι μάλλον αναπόφευκτη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου, στους Διδύμους και τον ανάδρομο Άρη, τα ευτράπελα και τα ανακατώματα στις σχέσεις σου είναι πολύ πιθανά και οι περιπτώσεις που δε θα βγάζεις άκρη θα είναι αρκετές. Από την άλλη κι εσύ θα έχεις μια ανυπομονησία και ελάχιστη ανεκτικότητα, που θα προξενήσει προβλήματα με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου, καθώς δε θα μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι υπερβολικές. Κυρίως σε ό,τι αφορά σε ζητήματα του παρελθόντος που παραμένουν άλυτα, δε θα καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος και εν τέλει να μην τσακωθείς. Πιθανός είναι ένας διαχωρισμός της θέσης σου, διαξιφισμός, αλλά και χωρισμός, έπειτα από έναν μεγάλο καβγά. Από την άλλη, πέραση θα έχεις και αρκετά πρόσωπα θα σε προσεγγίζουν, όμως για δέσμευση ούτε λόγος, που βέβαια, καλό θα ήταν, αυτή την περίοδο, να την αποφεύγεις. Αν πρόκειται μόνο για περιπετειούλες, πρόβλημα δεν θα υπάρξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις κάτι διαφορετικό, πιο περιπετειώδες και να μην αναλύεις τόσο πολύ τα πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου και να λειτουργήσεις πιο χαλαρά. Ωστόσο, επειδή ο ανάδρομος Άρης είναι ενεργός, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις ανοίγματα και να μην επιχειρήσεις να "τρέξεις" οποιοδήποτε καινούργιο πρότζεκτ, αλλιώς θα αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα. Επιπλέον, μια παλιά αντιπαλότητα, ακόμα και έχθρα, με ανταγωνιστή, μπορεί να αναβιώσει τώρα και να αναγκαστείς να τον αντιμετωπίσεις ή να τον ξεμπροστιάσεις. Αλλά, δεν αποκλείεται και να σου την "πέσουν" ανώτεροι για κάτι που έκανες ή δεν έκανες και να βρεθείς σε πολύ άβολη θέση. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό στο να οδηγηθείς στην έξοδο ή να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μεγάλη αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα προκαλέσει αυτή η Πανσέληνος, με τη συμμετοχή ανάδρομου Άρη, όπου καλό θα ήταν να μην εμπλακείς σε θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν, αν και αυτό θα είναι αδύνατο, γι' αυτό να περιμένεις να γίνει ένα μπάχαλο και μπορεί τελικά να βγεις και φταίχτης. Επιπλέον, διαμάχες για ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά είναι πολύ πιθανές και δε θα θέλεις και πολύ να βγάλεις το "άλλο" σου πρόσωπο, αν αισθανθείς ότι πάνε να σε ρίξουν ή αν ανακαλύψεις ότι έγιναν "μαγειρέματα" και ύπουλες κινήσεις. Από την άλλη, το να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο σε συμφέρει γιατί πλέον θα έχεις μια πραγματική εικόνα της κατάστασης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις μια ζημιά στο σπίτι ή τον οικιακό εξοπλισμό σου ή να αναγκαστείς να φτιάξεις πράγρματα που όλο αναβάλλεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ταλαιπωρηθείς πρώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει κοντά σου αρκετά πρόσωπα, παλιά και νέα, που θα «αποσπάσουν» την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να σε βγάλουν εκτός πορείας του αρχικού σου στόχου. Εννοείται ότι θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, θα βγεις με την παρέα σου, θα παίξεις και θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις με σένα. Οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές κι ενδεχομένως να σε ξεσηκώσει κιόλας ένα πρόσωπο και να πέσεις με τα μούτρα. Δε θα σκέφτεσαι τίποτα, όμως ελέω ανάδρομου Άρη, πιθανότατα το love story να λήξει άδοξα. Δεν αποκλείεται κι εσένα να σου τελειώσει γρήγορα ή να μπεις σε δίλημμα για το αν θες κάτι παραπάνω ή όχι, με τη ζυγαριά να γέρνει προς το δεύτερο. Επιπλέον, απόφυγε επιστροφές που θα αποβούν καταστροφικές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Είναι πολύ πιθανό η Πανσέληνος αυτή να σου δημιουργήσει ανησυχία όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχεις ένα διχασμό, ως προς τι κατεύθυνση να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στο ίδιο ζώδιο πρέπει να σε βάλει σε υποψίες, ώστε να είσαι επιφυλακτικός σε κάθε πρόταση που σου γίνεται. Αυτό όμως κάθε άλλο παρά κακό είναι, αφού, κινδυνεύεις να πας για τα πολλά και να χάσεις και τα λίγα. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά σου ή μια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Πιθανόν το ένα να σε «αναζωογονεί» ερωτικά και το άλλο να έχει περισσότερα χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα ή να πρόκειται για έναν/μία πρώην που έχεις φάει κόλλημα και δεν μπορείς να τον/ην ξεχάσεις. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, είναι προτιμότερο να αποφύγεις να πάρεις μια οριστική απόφαση, που όπως όλα δείχνουν θα είναι λανθασμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να τελειώσεις και να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην ξανοίγεσαι, όσες κι αν είναι οι πιέσεις ορισμένων ανθρώπων που βιάζονται να προχωρήσουν σε μια συμφωνία ή επένδυση γιατί δεν αποκλείεται τελικά να χάσεις χρόνο και αρκετό χρήμα. Από την άλλη, απόφυγε τα περιττά έξοδα και το κυνήγι του εύκολου κέρδους γιατί είναι πιθανές αστοχίες, αλλά και χρέη που θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, μην περιμένεις διάρκεια ή αποκλειστικότητα. Μπορεί, επίσης και να επιστρέψει ένας/μια πρώην, ξυπνώντας σου δυσάρεστες αναμνήσεις ή ξεχασμένα αισθήματα, αλλά σε αυτή την περίπτωση απόφυγε τυχόν επανασύνδεση, μιας και ο χαρακτήρας του/ης δεν έχει αλλάξει...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved