Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "μαύρη λίστα";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, για ορισμένους ένας μήνας είναι καλός, ενώ για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Νοέμβριο, που φέρνει αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Νοέμβριο είναι τα εξής:


Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες


ΚΡΙΟΣ, ΖΥΓΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τα φρένα σπασμένα

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ζώδιά σας στην black list, το ξέρουμε, κάποιοι μας τα χώνετε κιόλας άγρια (κι αυτό το ξέρουμε), αλλά δε φταίμε εμείς! Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, βρίστε τον Άρη στον Κριό που, ως ανάδρομος, τώρα θα βρίσκεται από πάνω από σας του β' δεκαημέρου και σας χτυπάει ανελέητα. Να μας πείτε, ανάποδος θα είναι μέχρι τις 15, αλλά ήδη θα σας φάει τον μισό Νοέμβριο να ψάχνετε μια ήρεμη γωνιά να κρυφτείτε, να παρακάλατε τον Ύψιστο να σας δώσει υπομονή και να κρατήσετε καθαρό το... ποινικό σας μητρώο, παρ' ότι μέσα σας κάποιοι ήδη θα έχετε εγκληματίσει ή θα μπείτε σε τροχιά σύγκρουσης, αφού τα όρια της αντοχής σας θα τελειώσουν. Πάντως, σαν τρελό φορτηγό, με τα φρένα σπασμένα, που έλεγε και το λαϊκό άσμα κι όποιον πάρει ο χάρος θα είστε και όταν γυρίσει ορθόδρομος, στη δουλειά, στο οικογενειακό περιβάλλον, στη σχέση σας κι από στραβά άλλο τίποτα γιατί εκτός από ξεσπάσματα και τσακωμούς, θα έχετε και ζημιές, που καλό θα είναι να ξεκινήσετε την αποκατάστασή τους κατά τις 16 και μετά, το ίδιο και τεχνικές εργασίες γιατί θα έχετε κάθε λόγο ύστερα να χτυπάτε το κεφάλι στον τοίχο για τις κακοτεχνίες και τις προχειρότητες που θα γίνουν. Παίζουν και εξώσεις, μετακομίσεις, προβλήματα με ακίνητα, χωρισμοί και φυσικά... επικές μάχες, με μόνο ένα νικητή.

Από την άλλη, είναι κι εκείνος ο Ερμής στον Ζυγό που θα κάνει δυο (!!!) φορές απανωτά τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, τη μια ως ανάδρομος και την άλλη ίσιος, 1/11 και 6/11 αντίστοιχα, που θα πιάσει εσάς του γ' δεκαημέρου, ο οποίος ένα κουσούρι, ένα τικ θα σας το αφήσει και καλά "μάθημα" που πρέπει να πάρετε γιατί μυαλό δε βάλατε και συνεχίσατε το ίδιο τροπάρι. Πάρτε μια απόφαση, λοιπόν, κάντε κάτι, ακόμα και αν ξέρετε ότι θα δυσαρεστήσετε πολλούς, αλλά μην αφήνετε να κυλά ο χρόνος έτσι γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα (τον Δεκέμβριο) και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 23/10 έως 21/11: Είναι δυνατόν τα πράγματα να πάνε χειρότερα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved