Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό καμαρωτός-καμαρωτός στις 20 Μαρτίου και ώρα 5:50 το πρωί. Πιστεύει ότι έχει αποτινάξει τους μισητούς Ιχθυακούς κορωναϊούς αλλά -φευ- μια αποικία από δαύτους έχει κάνει αλογοουρά στην κεφάλα του.

Το μυστικό του το ψιθυρίζει στο αφτί ο Χείρωνας: «Μεγάλε, κάτι σου κρέμεται». Δίνει μια κι αυτός, τινάζεται σαν τον Αζόρ ύστερα από μπάνιο σε βρομόνερα, πάνε οι κορωναϊοί και οι κορωνακόρες, σκορπίσανε στους πέντε ανέμους.

«Αχ, επιτέλους! Είμαι καθαρός» αναφωνεί ο Ήλιος, την ίδια στιγμή που όλοι οι πλανήτες αρχίζουν να βήχουν ομαδικώς.

«Α, δεν φταίω εγώ, αυτοί τα κάνουν όλα», λέει ο Ήλιος, δείχνοντας την Έριδα που τσακώνεται με τον Άρη τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μέγας κουρνιαχτός σηκώνεται και το σόι των κορωναϊών αυξάνεται και πληθύνεται. Ξαδέλφια, ανίψια και μπατζανάκηδες καταφτάνουν σωρηδόν για να κάνουν Ανάσταση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Πω πω… μέχρι το Πάσχα και βάλε θα τραβήξει το μαρτύριο αποφαίνεται η Νέα Σελήνη στις 24/3 και βγάζει από το τσεπάκι της μια ντουζίνα καραντίνες.

Ε, τότε να το γλεντήσουμε πανηγυρίζουν η Αφροδίτη με τον Άρη. Όλοι στα κρεβάτια σας γρήγορα και τρία μωρά δώρο!

Μα είναι κι ο Κρόνος που στις 22 Μαρτίου και ύστερα από 27 συναπτά έτη ξαναθυμάται τον Υδροχόο: Τι έγινε αγοράκι, πως πάμε από πιέσεις;

Η Πανσέληνος πάντως στις 8 Απριλίου ενεργοποιεί στρατιές από γιατρούς γενετιστές και νοσηλευτές που εφορμούν κατά των κοροναϊών. Επ! Τι το κάναμε εδώ American bar; Πίσω και σας φάγαμε!

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Απρίλιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved