Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ανατρεπτική με πολλά απρόβλεπτα, τάσεις για ξαφνικές αλλαγές ή αναθεωρήσεις
Παπασταύρου Λίντα
Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης


από την Κατερίνα Σαλωνίκη



saloniki


Σεληνοσκιρτήματα

Τελικά δεν είναι ο καθρέφτης στον τοίχο που κάνει μονότονο το διάκοσμο.

Είναι ο διάκοσμος που χρειάζεται ανανέωση και αυτό θα πράξω πολύ σύντομα.

Ας πάω από το καφενείο που περιμένουν τα παιδιά για καφέ, αργότερα να πάμε για μπασκετάκι και μετά να απολαύσω και εκείνον τον ...πικάντικο, που με κοιτάζει πονηρά κάθε φορά που περνάω.

Φυσικά και δεν διακινδυνεύω τη σχέση μου, είναι αρκετά ανεξάρτητη για να χρειάζεται κάτι τέτοιο, μόνο αν πρόκειται για καινούργια φίλη/ο, θα τη συμπεριλάβω στις επαφές μου.

Στο δρόμο άλλαξα γνώμη και πήγα να αγοράσω καινούργια τηλεόραση και ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια που είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοια αγορά.

Δεν περίμενα να ανάψει το κινητό από τις κλήσεις των άλλων και εκνευρίστηκα γιατί δεν λειτουργώ με πίεση. Η ανάγκη μου να ανανεωθώ είναι μεγαλύτερη από τις επιθυμίες των άλλων. Ευτυχώς που το νέο βιβλίο του Γιάλομ που θα μου χαρίσει εξαίσια πετάγματα σκέψης.

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ανατρεπτική με πολλά απρόβλεπτα, τάσεις για ξαφνικές αλλαγές ή αναθεωρήσεις και καθόλου επιθυμητή φίλη για όσους αρέσκονται στα πειθαρχημένα κοτσιδάκια.

Λέξεις κλειδιά: Ομαδικότητα, εγκεφαλικότητα, απρόβλεπτη συμπεριφορά, ανανέωση, ηλεκτρονικές συσκευές, νέες εμπειρίες, φιλίες, ανατροπές.

Σελήνοπερπατήματα

Η μυστήρια γυναίκα απελευθερώνεται από στεγανά και καθωσπρεπισμούς, καίει τον στηθόδεσμο σαν άλλοτε, και με χειροποίητα εκκεντρικά κοσμήματα στο λαιμό που ηχούν προειδοποιητικά, στέκεται έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Υδροχόου σήμερα 5/1 στις 6:08 το απόγευμα.

Φέρνοντας ανανεωτική διάθεση και συνεχείς προκλήσεις, λειτουργεί σαν τον τζίτζικα στη λήθη των αυτιών μας.

Χωρίς κανένα συναπάντημα στο δρόμο της, περνά σαν ξωτικό που όλοι χαζεύουν και αισθάνονται τις προτροπές του.

Στις 6/1 από το απόγευμα, ετοιμάζεται να συναντήσει σε ευνοϊκή όψη τριγώνου τον Κρόνο, δημιουργώντας συναισθηματική ισορροπία, επιδιώξεις για φιλικές μαζώξεις, αποπνέοντας αίσθηση αρμονίας μέσα από μια διαρκή εγρήγορση, που οδηγεί σε καινοτόμες δραστηριότητες, σπάζοντας τη ρουτίνα.

Η όψη κορυφώνεται στις 3:00 το πρωί της στις 7/1 εξακολουθώντας την πορεία της με το εξάγωνο με τον Ερμή από τον Τοξότη, που κορυφώνεται στις 4:42 το μεσημέρι.

Η καλή διάθεση έχει την τιμητική της, το μυαλό μοιάζει με ουράνιο τόξο που αποτυπώνει τα χρώματα σε πρωτότυπους καμβάδες, ενώ χιούμορ, οξυδέρκεια, καλλιτεχνική και φιλοσοφική διάθεση, μας αγκαλιάζουν σαν ζεστά παλτό ξεχωριστής αισθητικής μέσα σε πολικό ψύχος.

Λίγο αργότερα η δια ζώσης συνάντηση με τον Ποσειδώνα με κορύφωση στις 10:50 το βράδυ,

συμπληρώνει θεαματικά τα τυχόν ελάχιστα κενά, προσθέτοντας δόσεις έμπνευσης, φαντασίας, διαίσθησης, ρομαντισμού συνθέτοντας ένα άρτιο διήμερο jenga.

Στις 8/1 στις 4:57 το πρωί, μπαίνει στους Ιχθύες, έχοντας αφήσει πίσω της ένα αέρινο και εγκεφαλικό όνειρο για να μπει σε ένα άλλο, υδάτινο και συναισθηματικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved