Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30 Ιουλίου

Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30 Ιουλίου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα μέσα στο κατακαλόκαιρο, επιλέγει φθινοπωρινό βλέμμα και στυλ, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 28/7 στις 4:12 το πρωί.

Με συνωμοτικά βήματα μέσα στο σκοτάδι με το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4:35, επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες τη διάθεσή μας, σαν λωτός που ανοίγει μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας. Η ρομαντική και αρμονική διάθεση, είναι πρωταρχικά στοιχεία που έχουμε ανάγκη να διασφαλίσουμε, προκειμένου να βιώσουμε όμορφα αυτή την επιρροή.

Η διαφυγή στις τέχνες και σε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, καθώς και η εναρμόνιση με το οικογενειακό και άμεσο περιβάλλον, είναι οι προτεραιότητές μας, έως το μεσημέρι.

Στις 12:14 το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν και παράλληλα με το τρίγωνο του Ποσειδώνα, προκαλεί μια συναισθηματική δυσαρμονία, μην ξέροντας με ποιον τρόπο να εξωτερικεύσουμε τα αισθήματά μας. Το σίγουρο είναι πως δύσκολα θα ικανοποιηθούμε από οτιδήποτε, αφού δεν διαφαίνεται τίποτα για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ επιθυμίας και ανάγκης.

Στις 14:07 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, έρχεται να δώσει μια ψυχαναγκαστική τάση στις επιδιώξεις μας, φορτίζοντας την ήδη τεταμένη συναισθηματική κατάσταση.

Η επιμονή μας να επιβεβαιώσουμε τις προθέσεις των άλλων, γίνεται πιεστική και το εσωτερικό μας συντριβάνι μεταμορφώνεται σε χείμαρρο. Οι σχέσεις μας οδηγούνται σε αδιέξοδο, ενώ το βάρος που αισθανόμαστε είναι τεράστιο.

Ως το απόγευμα θα νιώθουμε μια εσωτερική εγκατάλειψη, που η μόνη της συντροφιά είναι οι εμμονές μας.

Η επιρροή του εξαγώνου με τον Δία στις 19:49, έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού, για να μας θυμίσει πως το κυνήγι της αρμονίας, είναι το μόνο που μπορεί να εξευμενίσει τις εσωτερικές μας χίμαιρες. Η ανεκτικότητα και η αισιοδοξία που χαρίζει η όψη, μπορούν να προσφέρουν ένα πολύτιμο διάλλειμα, ακόμα και αν δεν σταθεί αρκετό για να απορροφήσει τον αρνητισμό που έχουμε υποπέσει.

Αργά το βράδυ, αρχίζει η επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία κορυφώνεται την επόμενη ημέρα 29/7 στις 2:03 το πρωί.

Το πιθανότερο είναι να πέσουμε στα κρεβάτια μας αισθανόμενοι την παρουσία του Προκρούστη, που μετράει το ψυχολογικό μας μέγεθος, στο οποίο περισσεύει η απογοήτευση και η μοναξιά.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα, η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντάς μας να σιγοβράζουμε στα καζάνια της ανημποριάς, ενώ έξω έχει καύσωνα.

Στις 30/7 στις 9:17 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο Λέοντα, αφήνοντας κάτω από τη σφαλιστή μας πόρτα μία αναπάντεχη πρόσκληση, για ένα εκθαμβωτικό και λυτρωτικό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved