Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/3 έως 26/3

Σελήνη στους Διδύμους – Το πιο σημαντικό στην επικοινωνία, είναι να ακούς αυτό που δεν λέγεται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/3 έως 26/3

Ένα ευχάριστο, ανατρεπτικό, δραστήριο και πολυμορφικό διήμερο ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 24/3 στις 3.23 το μεσημέρι.

Την ημέρα αυτή κορυφώνεται και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, οπότε η μέρα διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών.
Στις 10.09 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο να περάσουμε ένα διαφορετικό βράδυ.
Είτε μείνουμε σπίτι και δημιουργήσουμε αισθησιακή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας τις στιγμές με την κατάλληλη παρέα είτε βγούμε έξω προς καλλιτεχνική αναζήτηση και αισθητική τροφή, το βράδυ αφήνει το χαρούμενο στίγμα του.
Παράλληλα είμαστε πολύ συμπονετικοί και μπορεί να αφιερώσουμε τις ώρες από το μεσημέρι στο να στηρίξουμε ανθρώπου που έχουν ανάγκη.
Μια ανάσα πριν τα μεσάνυχτα στις 11.53 η αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει μια παροδική απογοήτευση ή εφήμερη μελαγχολική τάση.
Να θυμόμαστε πως αυτό το βράδυ επικοινωνούμε με τα πάντα και τους πάντες με οποιονδήποτε τρόπο.

Στις 25/3 στις 5.57 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα της Εθνικής μας επετείου με έντονο ιδεαλισμό και τάση να ξεφυλλίσουμε στιγμές μέσα από συζητήσεις με δικά μας πρόσωπα.
Στις 2.17 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα όπου και αν βρισκόμαστε, γινόμαστε πληθωρικοί και απολαμβάνουμε ανταλλαγές απόψεων, συζητήσεις και κοινωνικές αβρότητες.
Στις 7.28 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό κλείνει την ημέρα με αναζήτηση του διαφορετικού που σε συνδυασμό με τη νευρική μας ενέργεια, μπορεί να μας οδηγήσουν σε ένα συναρπαστικό βράδυ.
Επίσης τη σημερινή μέρα συνοδευόμαστε από το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που μας καθοδηγεί σε νέους στόχους, νέες επιδιώξεις και καινούργιες προσεγγίσεις.

Στις 26/3 στις 5.04 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με μεταβλητή συμπεριφορά και σκέψεις που εξανεμίζονται στο επόμενο τετράγωνο.
Ως το μεσημέρι δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις, ενώ από τις 2.34 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει και πιο πριν, δίνει τη λύση για ανάληψη πρωτοβουλιών, δράση προς όλες τις μεριές, έντονη επικοινωνία και πικάντικες συζητήσεις.

Στις 9.46 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να μας αναπαύσει σε παρήγορες αγκαλιές μετά από τις γκάφες της παρόρμησης.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για το επιθυμητό. Ευνοείστε από πολλές μεριές και είστε σε θέση να κατευθύνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες νιώθετε ανασφάλεια και ενίοτε λίγο μετέωροι, αλλά σύντομα μπαίνετε σε τροχιά αισιοδοξίας με ό,τι δεν προχωρά να το αφήνετε πίσω, στοχεύοντας σε νέες επιδιώξεις.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί ευαισθητοποιείστε, αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και στο σπίτι σας, στηρίζετε τους άλλους, αναζητάτε επαφές, ενώ είστε δοσμένοι στον έρωτα και σε ότι σας κάνει να αισθανθείτε χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved