Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Μαρτίου

Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε ενδεχόμενες δόλιες επιβουλές κατά των κεκτημένων σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Μαρτίου

Οι καιροί είναι... πονηροί!

Η Δευτέρα είναι μια «Κρόνια» ημέρα και δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, οπότε μην... ζορίζεις τα πράγματα! Αντίθετα, φύλαξε τις οικονομίες σου για κάποιες έκτακτες ανάγκες που δεν μπορούν να περιμένουν.
Φρόντισε επίσης να τηρείς τα νόμιμα, κομίζοντας ή απαιτώντας σε κάθε περίπτωση τα αναγκαία έγγραφα και παραστατικά, αφού η «τσιμπίδα» του νόμου καιροφυλακτεί.

Από την Τρίτη τα πράγματα χαλαρώνουν αλλά και πάλι αν είναι να σου δοθεί κάτι, αυτό θα συμβεί από μόνο του, χωρίς δηλαδή να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια.
Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να βοηθήσεις πρόσωπα που νοιώθεις ότι έχουν πραγματικό πρόβλημα. Και σου γράφω «νοιώθεις» γιατί η διαίσθηση και όχι η λογική σου είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην σωστή επιλογή.
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί ακόμη να βελτιώσει την ψυχολογία σου, τόσο ώστε να υπερβείς τις όποιες ανάγκες ή ελλείψεις σου. Εδώ θα «μετρήσει» πολύ η ικανότητα σου να... ονειρεύεσαι και να αισιοδοξείς, ενώ αν είσαι τυχερός θα δεις να εκπληρώνεται μια ευχή σου, σαν από θαύμα!
Ακόμη, την Τρίτη και την Τετάρτη ευνοούνται οι δραστηριότητες γύρω από θέματα που σχετίζονται με τις τέχνες, τις θεραπείες (ιδιαίτερα τις εναλλακτικές), την φιλοσοφία αλλά και με μια πιο μεταφυσική αντίληψη (θρησκεία, αστρολογία κλπ).

Παράλληλα όμως, σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε ενδεχόμενες δόλιες επιβουλές κατά των κεκτημένων σου κι εδώ ίσως εντοπίζονται πλεονεκτήματα που θα αποκτήσεις από την αποκάλυψη τέτοιων κινήσεων. Από αυτήν την άποψη, ο έλεγχος κάθε λεπτομέρειας των οικονομικών συναλλαγών σου θεωρείται επιβεβλημένος.
Είναι ακόμη πιθανόν να ζητηθεί η οικονομική συνδρομή σου σε μια υπόθεση που εμφανίζεται ως «αναγκαίο κακό». Και πάλι οφείλεις να διερευνήσεις μήπως τελικά πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη.

Όσον αφορά στις καθαρά δικές σου ενέργειες, να καταπολεμήσεις την αφηρημάδα σου, γιατί μπορεί να σου στοιχίσει. Για παράδειγμα, δεν θα ήταν υπερβολή να... δέσεις το πορτοφόλι σου!

«Ομιχλώδες» είναι το τοπίο και σε τεχνικά θέματα, που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα αλλά τελικά να «διορθωθούν» με κακοτεχνίες, που θα τις βρεις μπροστά σου στο άμεσο μέλλον.

Στον αντίποδα, ως επαγγελματίας τεχνικός αναμένεται να έχεις πολύ δουλειά, ενώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος μπορείς να «ξεφορτωθείς» στοκαρισμένο εμπόρευμα, με το αζημίωτο φυσικά....

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved