Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 19/2

Σελήνη στον Υδροχόο – Η Νέα Σελήνη που γοητεύει την απογοήτευση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 19/2

Εν αναμονή πολλών γεγονότων στην πολιτική σκηνή, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 17/2 στις 2.14 μετά τα μεσάνυχτα για την ολοκλήρωση άλλης μιας νέας φάσης της.
Νέα ξεκινήματα εν όψει σε όλα τα επίπεδα με το Υδροχοϊκό πνεύμα να μας παρακινεί σε αντισυμβατικές λύσεις.

Στις 7.00 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με πάρα πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις στο καυτό θέμα του προτεινόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να επικρατήσουν οι πιο προοδευτικές προτάσεις.
Στην προσωπική μας ζωή κάτι ανάλογο συμβαίνει και η μέρα ξεκινά με διανοητική υπερδιέγερση.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 9.17 το πρωί επιβεβαιώνει πως οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι καλά αξιολογημένες και κάτω από ώριμη σκέψη.
Η μέρα κυλάει χωρίς άλλες όψεις της Σελήνης, αλλά υπό την επιρροή της συνόδου Άρη – Αφροδίτης στους Ιχθύες, που από τη μια γλυκαίνει τις αντιδράσεις και από την άλλη παραπλανεί, θολώνοντας τα νερά.
Σκοπιμότητες και τακτικές θα επικρατήσουν ως το βράδυ.

Στις 18/2 μόλις 29 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί νευρικότητα και ανάγκη έκφρασης των απόψεων και των ιδεών μας.
Στις 3.59 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία δεν θα μπορέσει να μας κάνει να υπερβάλλουμε με θεατρικές συμπεριφορές, καθώς συντελείται μια ώρα που επιβάλλει χαλάρωση και ξεκούραση.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αλλά όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκινήσουμε κάτι νέο, πρωτότυπο, ασυνήθιστο, εξτρεμιστικό, αλτρουιστικό και συλλογικό. Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και την βαρετή μας καθημερινότητα.

Στις 19/2 στις 1.46 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη νέα φάση της Σελήνης, η οποία προβλέπεται καθοριστική σε ότι αφορά μια νέα κατάσταση που πολλοί θα περιέλθουν.
Λίγα λεπτά αργότερα στις 1.48 η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σαν να βουτάει απεγνωσμένα σε δροσερά νερά μετά από βαρύ καύσωνα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την προσπάθεια να κινήσετε γη και ουρανό, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και να αλλάξετε κάτι στη ροή της καθημερινότητας.

Σκορπιοί και Ταύροι διχάζεστε ανάμεσα στο πρέπον και το δέον και τελικά μένετε ουδέτεροι, αναβάλλοντας τα σχέδιά σας, αλλά καταστρώνοντάς τα άψογα και μεθοδικά.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αναμένετε τις προθέσεις των άλλων ώστε να κάνετε αντίλογο. Η φωτιά γύρω σας δε σας καίει και αυτό είναι και καλό και κακό. Έχετε οράματα και ευαισθησίες που δεν θυσιάζετε σε επαναστατικούς βωμούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved