H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/7 έως 17/7

Σελήνη στους Ιχθύες – Στο resort των λογισμών και των αισθήσεων

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/7 έως 17/7

Νοσταλγικά, ήρεμα και με διάθεση προσφοράς και ζήτησης, ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 15/7, στις 5.40 τα ξημερώματα.
Στις 9.08 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με τάση να φροντίζουμε για τους άλλους, να μην λείψει τίποτα στο σπίτι, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που εμπλέκονται τρίτοι και γενικά ως το απόγευμα να οργανώσουμε τη σκέψη μας προς μια εθελοντική τροχιά.

Στις 5.24 το απόγευμα η συνάντηση με τον Ποσειδώνα μας αράζει σε μια γωνιά για ανάπαυση, ενώ η διαμονή κοντά στη θάλασσα μοιάζει με αφροδισιακό αυτή την ημέρα. Το βράδυ μας βυθίζει σε αναπολήσεις, ρομαντικές επιλογές και ερωτικές επιδιώξεις, καθώς στις 16/7 πλέον στις 1.08 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί έντονα το ανάλογο κλίμα.
Στις 8.48 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με προσπάθεια συγκέντρωσης σε συγκεκριμένα θέματα, ενώ περίσκεψη και περισυλλογή είναι απολύτως απαραίτητες για κάποιους ως αργά το μεσημέρι. Ωστόσο η διάθεση δεν θα είναι σταθερή.
Στις 9.13 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο, υπόσχεται ένα γλυκό μελιστάλαχτο βράδυ, γεμάτο ζεστασιά, αγκαλιές, δοτική διάθεση και τάση να ευχαριστήσουμε τους άλλους αλλά και τους εαυτούς μας. Κατανόηση, μετάνοια, συγχώρεση ίσως και κάποιες τύψεις περιστοιχίζουν τους περισσότερους από εμάς.

Στις 17/7 στις 3.57 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη θα μπορούσε να δείξει την ανεπάρκειά μας, αλλά η ώρα που συντελείται δεν είναι ενδεικτική, Ωστόσο όσοι ξενυχτούν με σκέψεις και διλλήματα η συντροφιά της δεν θα είναι παρηγορητική.
Στις 7.06 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό για νέα ξεκινήματα και νέους αγώνες σε ένα πράγματι συναρπαστικό διήμερο.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, προσπαθήστε να γεφυρώσετε χάσματα, ελάτε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και αφιερώστε χρόνο για κοινή ευχαρίστηση και ψυχαγωγία.

Δίδυμοι και Τοξότες αφήστε για λίγο τα θέλω σας που τα κακομαθαίνει περισσότερο αυτή η εποχή και χαρίστε την ανοχή σας στους άλλους. Μην μπερδεύετε την ανάγκη με την αναγκαιότητα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, συνεχίστε να σφυρίζετε αδιάφορα πάνω στην αιώρα της καλοπέρασης. Δέχεστε τα πάντα και τα προσφέρετε επίσης.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved