H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/7 έως 6/7

Σελήνη στον Ζυγό – Στην παραλία των απολαύσεων με γρανίτα και τσουλήθρα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/7 έως 6/7

Ζωηρό, ερωτικό, παθιασμένο και διεγερτικό αναμένεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 4/7 στις 12.43 το μεσημέρι.

Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εναλλαγές διάθεσης και συναισθημάτων που περιβάλλονται από γλυκιά ένταση και αρκετή δραστηριότητα.
Η Παρασκευή ως το βράδυ βαδίζει αρμονικά, με συντροφική διάθεση, κατανόηση και ανάγκη να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους άλλους.

Στις 5/7 στις 12.46 το μεσημέρι, η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 2.58 η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, ανοίγουν την ημέρα με απαιτητική διάθεση, ενώ έχουμε την τάση να φερόμαστε σαν κακομαθημένα παιδάκια που οι γονείς δεν εκπληρώνουν την επιθυμία τους.
Στις 4.53 όμως η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που παρεμβαίνει και πριν και μετά, κρατάει τις ισορροπίες και δεν αφήνει κανέναν να δυσαρεστηθεί για πολύ.
Όπως και να είναι η διάθεση ως το βράδυ, επικρατεί μια καθησυχαστική αίσθηση που εκτονώνεται στη διασκέδαση και σε ψυχαγωγικές ασχολίες.
Η αντίθεση με τον Ουρανό στις 8.47 το βράδυ, επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα συναρπαστικό βράδυ γεμάτο ενθουσιασμό και έρωτα. Αυτό το Σαββατόβραδο μπορεί να μείνει σε πολλούς αξέχαστο.

Στις 6/7 πλέον στις 4.32 το πρωί η συνάντηση με τον Άρη μπορεί να γίνεται σε περασμένη ώρα, αλλά επηρεάζει ώρες πριν, συντροφεύοντας αυτούς που ξενυχτούν και προτρέποντας συνεχώς σε τολμηρές επιλογές. Καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις υπερβολές και στην οδήγηση ατό το βράδυ.
Στις 1.51 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί μας κάνει να σκεφτόμαστε που και πως θα περάσουμε όμορφα, αναζητώντας γραφικά και παρεΐστικα μέρη.
Στις 6.30 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το μεσημέρι, φτάνει στο αποκορύφωμα την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας τις ώρες αυτές το κάθε τι με όλη μας την καρδιά. Ιδανικές ώρες για τις επιθυμίες μας που δεν κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν.
Στις 10.34 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα πολύ περιεκτικό διήμερο.

Ζυγοί και Κριοί, κατεβάστε τους τόνους μόνο αν ενδιαφέρεστε να είστε αρεστοί σε όλους. Αν όχι, επιμείνετε με όσους σας θεωρούν αξιολάτρευτους.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, παθιάζεστε εύκολα, αλλά δύσκολα βρίσκετε την άκρη, με αποτέλεσμα να δυσαρεστείστε. Απαλλαχτείτε για λίγο από τα στεγανά σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, προτιμάτε να μανατζάρετε τους άλλους παρά να ακολουθείτε την ξέφρενη για εσάς πορεία τους. Με τον τρόπο σας διευθετείτε άψογα, όλα εκείνα που ικανοποιούν όλους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, ζήστε ένα διήμερο ξενοιασιάς και απόδρασης, κάντε αυτό που θέλετε όπως το θέλετε, βιώστε βαθιά τα συναισθήματά σας και αφήστε τις αισθήσεις να σας οδηγήσουν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved