Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/5 έως 30/5

Σελήνη στους Διδύμους – Η Νέα Σελήνη των εύπιστων ξεκινημάτων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/5 έως 30/5

Ένα ιδιαίτερα δραστήριο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 28/5 στις 7.49 το πρωί.
Από τη στιγμή που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι νιώθουμε μια προτροπή να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ξεκινήσουμε κάτι, οτιδήποτε απασχολεί περισσότερο τον καθένα μας.
Η μέρα χαρακτηρίζεται από επαφές, κλείσιμο ραντεβού και προγραμματισμό διάφορων εκκρεμοτήτων επικοινωνώντας με κατάλληλους ανθρώπους, ενώ προσφέρεται για σχεδιασμό άμεσων πλάνων.

Στις 9.40 το βράδυ η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα της φάση που μας βρίσκει ναι μεν κάνοντας πλάνα, αλλά όχι χωρίς τον κίνδυνο πλάνης.
Αυτό συμβαίνει γιατί λίγα λεπτά αργότερα στις 10.05 η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα θολώνει την επικοινωνία, την κρίση και τη διάκριση.
Όλη την ημέρα και ειδικά το βράδυ, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που συνομιλούμε και εκφραζόμαστε, αλλά και στον τρόπο που εκλαμβάνουμε όσα ακούμε και κανονίζουμε.

Στις 29/5 πλέον στις 1.45 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον ευθύγραμμο πλέον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας σπρώχνει σε συνεχείς δραστηριότητες περισσότερο επικοινωνιακές, προσπαθώντας να μας πείσει να αρπάξουμε μια ευκαιρία.
Αν αποφύγουμε τον κίνδυνο του αποπροσανατολισμού, τότε έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε στην επιτυχία των σχεδίων μας.
Στις 12.59 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό μας κάνει ακόμα πιο ένθερμους στις επιδιώξεις μας, οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν.
Ιδανική ημέρα για να πλασάρουμε κάτι που δυσκολευόμαστε να πούμε, κάτι που φέρνει ανατροπές, κάτι που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να επικοινωνήσουμε.

Η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως τις 30/5 στις 5.14 το απόγευμα που θα περάσει στον Καρκίνο, γι' αυτό θα πρέπει να οργανωθούμε σωστά χωρίς παρεκκλίσεις, έχοντας όλο το χρόνο να σκεφτούμε ρεαλιστικά.

Δίδυμοι και Τοξότες, μπορείτε να δράσετε αλλά όχι ανενόχλητοι. Τα πισωγυρίσματα θα είναι έντονα και οι δισταγμοί ακόμα περισσότεροι. Να είστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς στις κινήσεις σας.

Παρθένοι και Ιχθύες, χρειάζεται πριν από όλα να διώξετε την ομίχλη από το συναισθηματικό σας περιβάλλον. Η σύγχυση είναι έκδηλη και δεν μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα. Να είστε προσεκτικοί σε ό, τι λέτε και σας λένε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, καταπιαστείτε με ό, τι θέλετε, προχωρήστε σε ό, τι έχετε ανάγκη και κάντε τους προγραμματισμούς σας άνετα. Το να εκφραστείτε και να βγάλετε τα απωθημένα σας είναι ό, τι πιο δίκαιο για εσάς και για τους άλλους.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε εγκρατείς, ψύχραιμοι, ώριμοι και αξιόπιστοι. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές, φροντίστε όμως να τις χειριστείτε και προς όφελός σας και όχι μόνο προς όφελος άλλων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved