Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 20 Μαΐου

Γέλα με την ψυχή σου!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 20 Μαΐου

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να γελάσεις. Να χαρείς και να διασκεδάσεις. Να χρίσεις τον εαυτό σου πρωταγωνιστή σε μια σπαρταριστή όσο και ανέμελη κωμωδία, όπου ακόμη και οι πολύ σοβαρές καταστάσεις σε κάνουν να γελάς.
Γέλα λοιπόν, γέλα με την ψυχή σου, ακόμη κι αν είναι οι γκάφες σου που σε προστάζουν να το κάνεις!

Όμως θυμήσου κι αυτό που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή η κωμωδία είναι ένα πολύ δύσκολο είδος, αφού εύκολα ξεπερνιούνται τα όρια ανάμεσα στο κωμικό και το γελοίο, τα όρια ανάμεσα στο αστείο και το προσβλητικό.
Πρόσεξε λοιπόν μήπως η χαλαρή διάθεση σου παρεξηγηθεί από άτομα που έχουν μάθει να μετράνε αλλιώς τα χωρατά. Γιατί αν το κοινό σου δεν σηκώνει από αστεία, τότε το εγχείρημα σου θα γίνει μπούμερανγκ, περνώντας σε αυτόματα από την κωμωδία στο δράμα.
Ή αν πάλι θέλοντας να εντυπωσιάσεις αρκεστείς σε εύκολες συνταγές, μην περιμένεις να συναρπάσεις το πιο ποιοτικό κοινό σου. Απευθύνσου σε πιο κατάλληλους αποδέκτες, όσες και όσους χορταίνουν με τον όγκο των σκανδάλων και των κουτσομπολιών

Μπορεί βέβαια εσύ να είσαι ο ταγμένος σε ό, τι ονομάζεις ποιότητα και να συνοφρυωθείς μπροστά στο επιθεωρησιακό προϊόν που σου προσφέρουν άλλοι, θεωρώντας το μια κάκιστη μίμηση του Αριστοφάνη. Χοντρά αστεία χωρίς ουσία, ανακατεμένα συνήθως με βωμολοχίες και σεξουαλικά υπονοούμενα, που ποντάρουν στην απελευθέρωση της ενοχής σου. Ας μην είσαι όμως τόσο αυστηρός. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το γέλιο, τόσο πια πολύτιμο.

Κι ας μην βιαστείς ακόμη να κρίνεις «ανάλαφρους» ρόλους, ταυτίζοντας τους με τον άνθρωπο που τους υποδύεται. Γιατί όλοι παίζουμε ρόλους, θέλοντας να κερδίσουμε το κοινό της καθημερινότητας μας και μερικές φορές «ξεφεύγουμε» χωρίς να το θέλουμε.
Όμως, όσο λάθος είναι να παίρνεις σοβαρά μια υπόθεση που δεν έχει σοβαρότητα ή υπάρχει μόνον στο μυαλό σου, τόσο λάθος είναι να αντιμετωπίζεις επιπόλαια μια σοβαρή κατάσταση.

Γιατί αυτές τις ημέρες θα δεις πολλά τέτοια. Θα δεις συνανθρώπους σου μαθημένους στα εύκολα, να εγκαταλείπουν το πόστο τους ή να τα φορτώνουν στον κόκορα την πιο κρίσιμη στιγμή. Θα δεις και θα ακούσεις παράλογες απαιτήσεις από κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα –ανεξαρτήτου ηλικίας- που νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν δικαιωματικά. Θα εκνευριστείς από πρόσωπα, που φέρνουν την καταστροφή για το τίποτα, που θεωρούν το σπασμένο νύχι τους μεγαλύτερη συμφορά από έναν παγκόσμιο πόλεμο, γιατί είναι το νύχι ΤΟΥΣ.

Μην μείνεις σε όλα αυτά. Προσπέρασε τα και χαμογέλασε, αφού ούτε εσύ, ούτε αυτοί θα αλλάξουν, έτσι σε μια στιγμή.
Όπως δεν θα αλλάξει και η τύχη σου, μέσα σε μια στιγμή.

Αν «το 'χεις» κι είσαι καλομαθημένος στην εύνοια της τύχης, θα διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά ότι το άστρο σου σε ακολουθεί, είτε το αξίζεις, είτε όχι. Φρόντισε μόνον να μην σπαταλήσεις το πλεονέκτημα ή την ευκαιρία σου, με ανούσιες επιλογές που τρέφουν μόνον το εγώ σου. Δεν σου λέω να φροντίσεις για όλα τα ορφανά του κόσμου, ίσως αυτό να σου πέφτει πολύ για την ώρα, ούτε βέβαια να σκιάσεις την τύχη σου με απαισιόδοξες και θλιβερές σκέψεις. Μπορείς όμως να μοιραστείς τον πλούτο σου με αυτούς που αγαπάς, να ένα καλό πρώτο βήμα.

Κι αν είσαι φτωχός με την μοίρα του να τον ακολουθεί κατά πόδας, κοίτα να καλοπεράσεις –γιατί μπορείς να το κάνεις με τους απλούς τρόπους που γνωρίζεις- χωρίς όμως να θυμίσεις τον «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου. Ούτε βέβαια να πιστέψεις ότι μπορείς να γίνεις μεγιστάνας του πλούτου, επειδή έπιασες τον λήγοντα στο λαχείο.

Όσο για τις σχέσεις και τα ερωτικά σου που πάντα σε ενδιαφέρουν, να ξέρεις ότι ο Δίας σου ανοίγει πόρτες αλλά ποτέ δεν διασφαλίζει μια ποιότητα στις σχέσεις σου. Τα βαθιά συναισθήματα είναι αλλουνού δουλειά, οπότε αρκέσου στις επίγειες ηδονές που σου προσφέρονται. Θα έρθει η ώρα και για τα υπόλοιπα...

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved