Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/5 έως 13/5

Σελήνη στον Ζυγό – Έχω ανάγκη μια σου λέξη και μια αγκαλιά να με γιατρέψει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/5 έως 13/5

Η εβδομάδα κλείνει και η καινούργια αρχίζει με ένταση και υπερβολή, αλλά και μια χαριτωμένη ηδυπάθεια, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, σήμερα 10/5 στις 8.19 το βράδυ.
Στο ζώδιο της καλαισθησίας, της αρμονίας και της συντροφικότητας, η Σελήνη συναντά πολλές προκλήσεις, αρχής γενομένης της μοναδικής αρμονικής όψης, αυτής με τον Ερμή, στις 11/5 στις 9.27 το πρωί.

Το διάστημα ως το μεσημέρι προσφέρεται για κινήσεις επικοινωνίας, όπως να στείλουμε μηνύματα αγάπης σε αγαπημένα πρόσωπα, να συντάξουμε μια επιστολή, να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που είναι μακριά, αλλά και να ασχοληθούμε με οτιδήποτε χρειάζεται κίνηση, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή.
Στις 2.22 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Άρη και σχεδόν παράλληλα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, μας οδηγούν ως το βράδυ σε μια άνευ ορίων κινητοποίηση.
Τον πρώτο ρόλο κρατάνε οι σχέσεις μας, επιθυμώντας να διεγείρουμε την ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε, να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία, να ξοδέψουμε ενέργεια και συναίσθημα και γενικά να λάβουμε ικανοποίηση μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και στενότερες επαφές.
Από το απόγευμα όμως και μετά, οι επιθυμίες παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή εφόσον στις 9.40 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και στις 11.54 η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μας κάνουν άκρως παρορμητικούς και αμετανόητους.
Αυτό που θέλουμε να κάνουμε θα το κάνουμε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αρκεί να ξεκαθαρίσουμε αυτό που επιθυμούμε.

Στις 12/5 στις 3.51 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, εντείνει την υπερβολή, καθιστώντας το βράδυ ανήσυχο, ανικανοποίητο, λαίμαργο και αλύτρωτο.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια γλυκιά συναισθηματική διέγερση που άλλοι θα απολαύσουν και άλλοι θα χαθούν στη δύνη της.

Στις 13/5 στις 4.07 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να μας φωτίσει με την ολόγιομη φάση της, εξωθώντας τα συναισθήματα στα άκρα.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα και στην προσπάθειά σας να ανακουφιστείτε τσουρουφλίζεστε χειρότερα. Εκτονωθείτε όσο μπορείτε χωρίς να προσδοκίες και εμμονές.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε ένα διήμερο δράσης, επίδρασης, κοινωνικής ζωής, διασκέδασης και προκλήσεων. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δεν χρειάζεται να δείχνετε σοβαροφανείς, όταν οι επιθυμίες σας προδίδουν. Αφεθείτε στο λάθος και μην ζορίζεστε άδικα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved