Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/5 έως 5/5

Σελήνη στον Καρκίνο - Άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/5 έως 5/5

Εξουθενωτικό θα είναι το διήμερο που ακολουθεί εφόσον οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα είναι έντονες, καθώς η Σελήνη περνάει στο αγαπημένο της περιβάλλον του Καρκίνου σήμερα 3/5 στις 9.13 το πρωί.
Η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη στις 9.41 το πρωί, επηρεάζει ως το απόγευμα με έναν εντελώς παρορμητικό τρόπο σε όλες μας τις δραστηριότητες.
Ανυπομονούμε να τελειώσουμε μια δουλειά και να αρχίσουμε μια άλλη, να απολαύσουμε τον έρωτα, το φλερτ, το καλό φαγητό, τη θαλπωρή του σπιτιού μας και γενικότερα να περάσουμε από πολλές εναλλαγές.
Στις 11.24 πριν τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα προσδίδει από το απόγευμα μια νότα ρομαντισμού και λαγνείας, κλείνοντας το βράδυ μας με την επιδίωξη μιας ατμοσφαιρικής χαλάρωσης.

Στις 4/5 στις 6.17 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, ενώνει την παθιασμένη επιρροή της με τη δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα στις 11.50, ανοίγοντας το πρωινό της Κυριακής με εκνευρισμό και ανικανοποίητη τάση.
Στις 12.34 το μεσημέρι η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ήλιο μας δημιουργεί τη διάθεση να απολαύσουμε γαστρονομικά το μεσημέρι μας με καλό φαγητό, ενώ στις 1.20 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μας κάνει να ψάχνουμε εναγωνίως για ένα πρωτότυπο στέκι, μια ξεχωριστή βόλτα ή μια ασυνήθιστη Κυριακάτικη δραστηριότητα.
Στις 3.52 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Δία έρχεται να μας υποδείξει το ιδανικό, που θα εκπληρώσει τις επιθυμίες μας, αλλά η υπερβολή μας τείνει να ξεπεράσει τα όρια.
Ως το βράδυ θα βιώσουμε πολλές αλλαγές στη διάθεση, σε μια μέρα που μας ενδιαφέρει μόνο να περάσουμε καλά.

Στις 5/5 στις 1.44 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βοηθά στην αποκατάσταση της ηρεμίας, φέρνοντας ισορροπία είτε περάσαμε καλά είτε όχι.
Στις 11.44 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει τη Δευτέρα μας με τάση να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας, να βρεθούμε με οικείους ανθρώπους, να πάρουμε πληροφορίες για θέματα που αφορούν υποθέσεις μας, να μετακινηθούμε με μεταφορικά μέσα και γενικότερα να διαπραγματευτούμε καλά.
Στις 8.56 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για έναν ακόμα ανατρεπτικό γύρο.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Αγχώνεστε και πιέζεστε στην προσπάθειά σας να χαλαρώσετε. Βρείτε τη χρυσή τομή για να περάσετε καλά.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί λειτουργείτε καλύτερα από όλους, δίνετε λύσεις, είστε ιδανική παρέα και απολαμβάνετε τις στιγμές και τις επιθυμίες σας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι κυνηγάτε το ιδανικό για να ανανεωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μην σπαταλήσετε όμως το χρόνο σας στο ψάξιμο και ακούσετε το καμπανάκι της λήξης χωρίς να προλάβετε το ζητούμενο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved