Αστρολογική επικαιρότητα, 12/2

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 12/2

Η πραγματική λίστα των «τριών»

Έσκασε η είδηση ποιοι είναι οι τρεις βουλευτές που έβγαλαν τα 3.5 εκ. ευρώ στο εξωτερικό. Μόνο που δεν ήταν αμιγώς «γαλάζιοι» βουλευτές όπως αρχικά είχε δημοσιευθεί. Με τον Ερμή στους Ιχθύες, το ζώδιο της σύγχυσης (ως τις 13/2) και μάλιστα σε ανάδρομη τροχιά, γεγονός που βοηθά τις παρανοήσεις ( ως τις 28/2) οι ανακριβείς ειδήσεις να ξέρετε ότι θα βρίσκονται στις επάλξεις. Προέρχονται από Ν.Δ (Β. Κικίλιας), ΑΝ.ΕΛ. (Β. Καπερνάρος) και ΔΗ.ΜΑΡ. (Μαρία Ρεπούση) σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείου Οικονομικών μετά το σάλο που δημιουργήθηκε. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στους τρεις συγκεκριμένους βουλευτές γίνεται έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα ποσά που έστειλαν σε ξένες τράπεζες καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις τους.

Αληθοφανή ψέματα που ξεφτούν στις άκρες

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Β. Καπερνάρος ως ένας εκ των κορυφαίων ποινικολόγων ίσως και να μπορεί να δικαιολογήσει τα εμβάσματα. Από την άλλη, η Μαρία Ρεπούση είχε γράψει αμφιλεγόμενα βιβλία με ιστορικά γεγονότα όπως για τον «συνωστισμό» στη Μ.Ασία και το «buddy jumping» των γυναικών στο Σούλι. Best seller δεν ξέρω, αν έγιναν όπως δεν ξέρω, αν έβγαλε τόσο χρήματα από αυτά, ώστε να στέλνει εμβάσματα που δικαιολογούνται. Η ίδια ωστόσο υποστήριξε ότι έβγαλε χρήματα έξω για σπουδές και θέματα υγείας οικείων της προσώπων. Με τόσο χρήματα θα έλεγε κανείς ότι κάποιος μπορεί να σπουδάσει καμία δεκαριά ανίψια στο Γιέιλ και να κάνει πλαστικές σε όλους τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Ο Β.Κικίλιας υποστηρίζει ότι τα έβγαλε από το μπάσκετ αλλά έπαιζε στον Πανιώνιο και όχι στον ΝΒΑ νομίζω θα σκεφτεί ο μέσος Έλληνας. Σε κάθε περίπτωση, την αλήθεια και για τους τρεις θα την αποκαλύψει το πόρισμα του υπουργείου Οικονομικών. Ο διελαύνων Άρης συγκυβερνήτης του 10ου (δημόσια, πολιτικά πρόσωπα) στο ωροσκόπιο της Ελλάδος πέρασε πάνω από τον Ουρανό κυβερνήτη του 8ου (καταθέσεις, φόροι) και του 9ου (εξωτερικό) φέρνοντας στο φως πράγματα για τα οποία άλλες εποχές θα γινόταν... μούγκα στη στρούγκα.

Παιχνίδι κατασκόπων σε Κύπρο και Ελλάδα

Καλέ μου αναγνώστη, σε σταυροδρόμι κατασκόπων και τρομοκρατών έχει αναχθεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Στου Γκύζη εντοπίστηκε γιάφκα Κούρδων και στην Κρήτη συνελήφθη Τουρκάλα Κουρδικής καταγωγής για την οποία εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Στην Κύπρο δύο Έλληνες αντεξουσιαστές που είχαν εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου, μετά τη δίκη τους και την πέντε φορές ισόβια ποινής τους, ζητούν να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές για να πουν για γιάφκες και τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα με ονόματα, πρόσωπα και διευθύνσεις. Ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη της Κύπρου και με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος δείχνοντας... «περίεργες συμπτώσεις» σε θολά ύδατα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved