Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/1 έως 1/2

Σελήνη στον Υδροχόο – Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/1 έως 1/2


Ένα συναρπαστικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 30/1 στις 6.34 το πρωί, για να μας απογειώσει ευχάριστα.
Αισθανόμαστε από το πρωί την ενέργειά μας αυξημένη, ενώ είμαστε ιδιαίτερα εγκεφαλικοί, με καίριες συναισθηματικές παρεμβολές.
Η αίσθηση που έχουμε από το πρωί, είναι πως πρέπει να κινηθούμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση απασχολεί τον καθένα, ιδιαίτερα σε θέματα που απαιτούν σκέψη.
Στις 9.16 το βράδυ η αρμονική όψη με τον κυβερνήτη του ζωδίου Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, φέρνει την τάση να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας πιέζει και μας απασχολεί. Η αναζήτηση λύσεων γίνεται πρωταρχική ανάγκη και μάλιστα ανατρεπτικών και καινοτόμων.
Στις 11.39 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης, στην οποία καλούμαστε να ενεργοποιηθούμε στο έπακρο.
Δισταγμοί, συναισθηματισμοί, αμφιβολίες και πισωγυρίσματα, μπαίνουν στο καλάθι των αχρήστων αποφασισμένοι να κινηθούμε με προοπτική και βλέμμα προς το μέλλον.

Στις 31/1 στις 5.56 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι μας κάνει ρεαλιστές, δίνει μέτρο στις αποφάσεις και τις κινήσεις μας, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα καταφέρουν την προσωπική τους υπέρβαση.
Στις 6.45 η αρμονική όψη με τον Άρη, κλείνει την ημέρα με μια αίσθηση ευδαιμονίας από την τόση δραστηριότητα που μπορεί να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες, καθώς και οι συλλογικές προσπάθειες.
Η συνειδητοποίηση πως μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, πρέπει να μας κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Στις 1/2 στις 5.45 το πρωί, ο μήνας ανοίγει με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες συνθέτοντας το όραμα και παγιώνοντας την έμπνευση.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για νέα ξεκινήματα, αρπάξτε ευκαιρίες, δημιουργήστε νέες και εκφραστείτε με κάθε τρόπο.

Ταύροι και Σκορπιοί, είστε πιο διστακτικοί και δεν συμμερίζεστε εύκολα τις ανατροπές. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε βήματα ακόμα και αν αυτά αποτύχουν.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, σκεφτείτε πως αν δεν εκτεθείτε δεν θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τι πραγματικά χρειάζεστε και τι μπορείτε να διεκδικήσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved