H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/12 έως 15/12

Σελήνη στον Ταύρο – Κρατάω τη φωτιά του παρελθόντος και όχι τις στάχτες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/12 έως 15/12

Μετά από ένα έντονο διήμερο δραστηριότητας, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σήμερα 12/12 στις 22:41, με κατευναστική διάθεση και πρόθεση εξομάλυνσης τυχόν εντάσεων.

Στις 13/12 πλέον στις 4.02 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με γιορτινή διάθεση, βάζοντάς μας περισσότερο στο κλίμα των γιορτών.
Αναμνήσεις και νοσταλγία μας ωθούν για μια γύρα στα μαγαζιά, διάθεση να διακοσμήσουμε το σπίτι και το γραφείο μας και την αίσθηση της ασφάλειας να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα επιθυμίας.
Από το μεσημέρι και μετά η αρμονική επιρροή με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6.58 το απόγευμα μας οδηγεί ως το βράδυ με μια πανίσχυρη θέληση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία, αλλά και σε κάθε εκκρεμότητα που χρειάζεται διευθέτηση.
Το βράδυ η αποφασιστικότητά μας θα μας ελαφρύνει από το βάρος όσων έχουν συσσωρευτεί είτε πρόκειται για συναισθηματικά, είτε για υλικά, είτε για πρακτικά ζητήματα. Ιδανικό διάστημα να αφοσιωθούμε σε κάτι που μας απασχολεί.

Στις 14/12 στις 9.52 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 10.25 με την δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο.
Οι αντιφάσεις μέσα μας είναι πολλές, αλλά η αρμονική όψη μεταξύ του Δία και του Κρόνου, δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και αναστολές.
Η μέρα αυτή ως το βράδυ αναδεικνύει τα ψυχικά μας αποθέματα κάνοντας συχνές αναδρομές στο παρελθόν, με σκοπό να συγκρίνουμε και να επανατοποθετηθούμε.
Με ότι και αν ασχοληθούμε αυτή τη μέρα, θα αναζητήσουμε τις ασφαλέστερες κατευθύνσεις με σκοπό την αποκατάσταση και την ηρεμία.
Η μέρα αυτή μας δείχνει τα λάθη μας χωρίς να μας αφήνει να μελαγχολήσουμε, αντίθετα μας προτρέπει να τα διορθώσουμε.

Στις 15/12 στις 4.53 το πρωί, η αρμονική όψη με την Αφροδίτη δεν θα προλάβει να αναδείξει τις χάρες της, καθώς στις 8.42 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, με σκοπό την ασταμάτητη διαπραγμάτευση των πάντων με τους πάντες.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να έρθετε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί, αλλά και να κάνετε την αυτοκριτική σας μέσα σε γαλήνια και χαλαρή διάθεση.

Υδροχόοι και Λέοντες, στριμώχνεστε ψυχολογικά και αισθάνεστε την ανάγκη να φρενάρετε τους κάπως εγωιστικούς ρυθμούς σας.

Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Κριοί αναρωτιέστε τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς, αλλά επειδή δεν είστε σε εξομολογητική διάθεση, προτιμάτε να κάνετε ένα γερό shopping therapy, αφήνοντας τα υπαρξιακά στην αναμονή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved