Αστρολογική επικαιρότητα, 12/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 12/10

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

Με τον Ήλιο στο ζώδιο της εξισορρόπησης, το Ζυγό, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινά η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στους Δήμους. Στόχος είναι να στηριχθούν οι Έλληνες παραγωγοί και οι καταναλωτές να αγοράσουν ντόπια είδη, βγαίνοντας έτσι ωφελημένοι και οι δύο. Τα αγαθά όπως και τα χρήματα συμβολίζονται από την Αφροδίτη που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Τοξότη. Ευνοεί τα χύμα προϊόντα και τις μεγάλες συσκευασίες, ευνοεί όμως και τα ξένα. Εσείς τι θα επιλέξετε; Ελπίζω, ελληνικά!

Ήρεμα - ήρεμα δεν είμαι Χρυσαυγίτης...

Ο Ερμής στο Σκορπιό ευνοεί τις έρευνες και η αντιτρομοκρατική «χτενίζει» μοναστήρια, αποθήκες μέχρι και μπουγατσάδικα, προκειμένου να βρει το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Για χάρη λοιπόν της ασφάλειας του πολίτη, τα παιδιά του Δένδια «κρυφακούν» τα πάντα και κάνουν έλεγχο σε ό, τι κινείται μετά τις 10 το βράδυ.
Κανόνας 1ος: Αν έχεις σκύλο, μην το βγάζεις πια βόλτα το βράδυ.
Κανόνας 2ος: Επάνω σου να μην έχεις κάτι για να προστατευθείς.
Κανόνας 3ος: Μην φοράς μαύρα, ούτε κι αν έχεις πένθος.
Αν τους παραβείς μην αναρωτηθείς γιατί θα βρεθείς στο αυτόφωρο. Χρυσαυγίτης θα είσαι...

Ο Μπερλουσκόνι έχει χάσει τον ύπνο του

Τάφη έφη η κατά σαράντα χρόνια μνηστή του, Φραντσέσκα Πασκάλε. Έχει χάσει τον ύπνο του από τη θεά που έχει δίπλα του ή φοβάται μην κοιμηθεί και δεν την ξαναδεί; Ο Καβαλιέρε, αυτός ο παρορμητικός Ζυγός που δεν κρύβει ότι είναι γυναικάς, βρίσκεται με τον ένα πόδι έξω από την γερουσία, χάρη στον Ουρανό και τον Πλούτωνα που «χτυπούν» τον γενέθλιο Ερμή του. Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, η σύντροφός του κατήγγειλε ότι του χρέωναν 80 ευρώ το κιλό τα φασολάκια και τον εκμεταλλεύονταν. Σίγα το πράγμα! 50 εκατομμύρια ευρώ ζητά η Κομισιόν για να ασκήσει η Ελλάδα την προεδρία της Ε.Ε κι ας μην μιλήσουμε για τις ιστορίες με Siemens, υποβρύχια και νοσοκομεία γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε τη Δευτέρα... Παρουσία.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved