Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου

Παχιές αγελάδες

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου

Ναι, όσο κι αν ηχεί περίεργα, υπάρχουν κι αυτές! Μια οικονομική κρίση μπορεί να έχει τις «Αλκυονίδες» ημέρες της και βέβαια υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο Δίας.
Ο κατά πολλές φήμες μεγάλος ευεργέτης τριγωνίζεται με την Αφροδίτη, την μικρή ευεργέτιδα και γίνεται της... ευημερίας!

-Μεριάστε όλοι να διαβούμε, αναφωνεί ο «Χοντρός» αγκαζέ με τους επενδυτές, την «Ωραία», τον Έρωτα και τα ερωτάκια της.
Στήνουν τον πάγκο τους στο κοσμικό παζάρι κι απλώνουν την πραμάτεια τους, που είναι όντως εντυπωσιακή: Δώρα, τυχερά, κεράσματα, γλυκά, παγωτά, γλέντια, «κοπάνες», γνωριμίες, ρουσφέτια, συγχωροχάρτια, υποσχέσεις, εύκολες λύσεις, κοψίδια, λίπη, χοληστερίνες, ξεγνοιασιά, κερδισμένες εντυπώσεις, επενδύσεις, κερδοσκοπίες, βολέματα, παραδεισένια ουρί, εικονίσματα της Μενεγάκη και λεφτά... Πολλά λεφτά που μοιράζονται εν είδη συσσιτίου-λαχείου στους τυχερούς.

Πάρε κόσμε να φας, να πιείς, να ξοδέψεις και να θυμηθείς την ανάπτυξη...
Τέρμα η δίαιτα, τέρμα οι περιορισμοί... Τα πάχη μου, τα κάλλη μου!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες συνωστίζονται πρώτοι μπροστά στο... Ευεργετάδικο, σπρώχνονται, απαιτούν και φωνασκούν: «Δώσε και μένα μπάρμπα!» Σύντομα καταφθάνουν και μιλιούνια από χρυσοθήρες Τοξότες, που πάντα μυρίζονται τις ευκαιρίες, ενώ ξοπίσω τους ακολουθούν όλης της γης οι... βολεμένοι κι οι γλεντζέδες, ανεξαρτήτως ζωδίου. Σχεδόν κανείς δεν δουλεύει πια, παρά μόνον οι αμετανόητοι Κρόνιοι, που έμειναν πιστοί στις Θερμοπύλες και τις ευθύνες τους. Για αυτούς προέχει το καθήκον, πολύ περισσότερο τώρα που είναι αναγκασμένοι να «μαζέψουν» τις πομπές των άλλων. Γιατί αυτά είναι τα στραβά της ευεργεσίας, που καταλήγει να γίνεται αναξιοκρατία. Κάποιοι διασκεδάζουν αμελώντας βασικές υποχρεώσεις κι αν οι τελευταίες είναι κρίσιμες ή σοβαρές, τότε... έχουμε θέμα!

Βλέποντας πάντως αυτήν την κοσμοσυρροή, ο Δίας παίρνει (κι άλλο) τα πάνω του.
-Νύφες και γαμπροί για κάθε γούστο... Με τα χρυσά και τα προικιά τους... Εδώ το καλό νυφοπάζαρο!

Οι Ταύροι προστρέχουν περιχαρείς αλλά μαζί τους σπρώχνονται και πολίτες άπασας της ζωδιακής επικράτειας. Ακόμη και οι Αιγόκεροι που είναι πάντα πιο επιφυλακτικοί, δοκιμάζουν να βάλουν το δάκτυλο τους στο μέλι των σχέσεων.

Όμως ου γαρ έρχονται μόνοι οι έρωτες...
Ο Άρης, που δεν λέει να εγκαταλείψει την προσπάθεια του να μας κάνει άνω-κάτω δι' ασήμαντον αφορμήν, αυτήν την φορά δείχνει αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Καλές είναι οι κοινωνικές αναμπουμπούλες αλλά έχουν περισσότερο γούστο όταν παίρνουν ένα προσωπικό χρώμα. Άλλο πράγμα τα ΜΑΤ απέναντι στους διαδηλωτές κι άλλο ο έρωτας της ακτιβίστριας Πόπης με τον ένστολο Μπάμπη... Έχει πιο πολύ σασπένς!
Σκαρώνει στα γρήγορα ένα ερωτικό φίλτρο, ζυμωμένο με τα δικά του συστατικά. Το πάθος, η ζήλεια, η κτητικότητα, η απιστία, ο ανταγωνισμός και η σφοδρή επιθυμία γίνονται ένα χαρμάνι, ικανό να σκοτίσει κάθε εχέφρονα νου. «Θα σε σκίσω άτιμη/ε!»

Το πασάρει πρώτα στους Λέοντες και τους Σκορπιούς, ανάβοντας τον σπινθήρα των... αναστεναγμών! Οι δυό τους δεν θέλουν και πολύ για να αρπαχτούν, εμπλέκουν μάλιστα τόσο τους Υδροχόους, όσο και τους Ταύρους, κι όλοι μαζί σύρονται στη μάχη της κρεβατοκάμαρας. Ή ταν ή επί τας, αναγράφει υπεράνω του στρώματος, χωρίς τελικά να τους χαλάει τίποτε από τα δύο...
Βλέποντας αυτά κι ακόμη περισσότερα ξεθαρρεύουν κι οι υπόλοιποι από τους Κριούς, μέχρι τους Ιχθύες και δεν αργούν να μπουν στο κόλπο σε στυλ «τώρα που βρήκαμε (ερωτο)παπά να αναστήσουμε πεντ-έξι».

Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη είναι λοιπόν εδώ για να «ανάψει τα αίματα», να δημιουργήσει ροκ καταστάσεις και να μας προσφέρει έντονες στιγμές, είτε στους επτά ουρανούς, είτε στα πατώματα. Η αλήθεια είναι πως για τον Άρη όλα αυτά δεν είναι παρά το μέρος ενός παιχνιδιού μεταξύ κυνηγών και θηραμάτων, με την κατάκτηση του «τροπαίου» να σημαίνει συνήθως και την αποπομπή του. Εδώ όμως είναι που παρεμβαίνουμε εμείς, διαμορφώνοντας τα μελλούμενα ανάλογα με το τι μυαλά κουβαλάμε. Μπορούμε να υλοποιήσουμε κατά γράμμα το «κάνε έρωτα, όχι πόλεμο» από την άλλη πλευρά όμως είναι εξ ίσου εύκολο να εγκλωβιστούμε σε εγωισμούς και διχόνοιες, με την ζήλεια ή τον φθόνο να κάθονται στο τιμόνι της ζωής μας.
Οι ουρανοί παίζουν τον σκοπό τους αλλά ο χορός είναι δικός μας. Παραγγελιά, λοιπόν!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved