Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/8 έως 28/8

Σελήνη στον Ταύρο – 'Όλα συμβαίνουν αν τα επιθυμούμε πολύ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/8 έως 28/8

Αφού εκτονωθήκαμε σε αρκετές δραστηριότητες, ξεσπάσαμε και δεχτήκαμε και τα πυρά των άλλων, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 25/8 στις 4.14 το απόγευμα, σαν κλιμάκιο αποκατάστασης σεισμόπληκτων για να επιδιορθώσει τις ζημιές.
Στις 9.15 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο, στις 11.17 η αρμονική όψη με τον Ερμή και στις 11.42 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, υπόσχονται ηθική και συναισθηματική αποκατάσταση.
Το βράδυ αυτό προσφέρεται για να συζητήσεις που για πολλούς θα συνοδευτούν με χαρμόσυνα νέα και απαντήσεις, ενώ η πρακτική και συγχρόνως ρομαντική διάθεση, λυγίζει τις αντιστάσεις.
Οι παρεξηγήσεις λύνονται ενώ διαφαίνεται η ελπίδα της συνεννόησης έστω και πρόσκαιρα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το να δέσουμε κόμπο όσα θα μας τάξουν ή θα τάξουμε, θα ήταν μια σοφή κίνηση για να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα.

Στις 26/8 στις 4.49 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ευτυχώς δεν θα μπορέσει να επηρεάσει δυσάρεστα τη διάθεσή μας λόγω της προχωρημένης ώρας στην οποία πραγματοποιείται.
Στις 9.28 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με προτεραιότητα να διευθετήσουμε οικονομικά θέματα, ενώ η ενασχόληση με τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα ενός δύσκολου και γευστικού φαγητού προτείνονται ως το μεσημέρι.
Στις 4.58 το απόγευμα η αρμονική όψη με το Δία μας ωθεί ως το βράδυ σε πάσης φύσεως απολαύσεις και υπερβολές.

Στις 27/8 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να οργανωθούμε και να χαλαρώσουμε, χωρίς να προγραμματίσουμε κάτι σημαντικό και κουραστικό την ημέρα αυτή. Οικονομικοί προγραμματισμοί και αναλύσεις, προσφέρονται αυτήν την ημέρα, ενώ το βράδυ επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις και χαλαρές βόλτες θα ήταν ιδανικές.

Στις 28/8 στις 1.59 μετά τα μεσάνυχτα και λίγο πριν η Σελήνη περάσει στους Διδύμους στις 2.08 το πρωί, η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, ευνοεί τη χαλαρή δραστηριότητα που προαναφέρθηκε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι απολαμβάνουν ένα δημιουργικό διήμερο, μακριά από εντάσεις και βρίσκουν ευκαιρία να τακτοποιήσουν πάσης φύσεως εκκρεμότητες.

Υδροχόοι και Λέοντες χαρακτηρίζονται από αμηχανία στις κινήσεις και επιφυλακτική διάθεση.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες συνεχίζουν να κάνουν επιδείξεις αισιοδοξίας δίνοντας μαθήματα καλοπέρασης και υπερπήδησης εμποδίων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved