Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/8 έως 25/8

Σελήνη στον Κριό – Σαν ηφαίστειο που ξυπνά από όνειρο βαθύ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/8 έως 25/8

Μετά από ένα διήμερο που οι εντάσεις δεν χωρούσαν στο ήσυχο και γαλήνιο κλίμα του που μοσχοβολούσε σαν γιασεμί στην ολόφωτη νύχτα, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 23/8 στις 10.13 το πρωί, για να μας ξεσηκώσει δυναμικά σαν ισχυρό μελτέμι.
Η ημέρα προβλέπεται αρκετά δραστήρια και υπερκινητική ως το βράδυ.
Οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε γεμίζουν ενδιαφέρον την ημέρα και ανάμικτα συναισθήματα τους άλλους.

Στις 24/8 πλέον στις 1.17 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργεί μια αχόρταγη ερωτική παράκρουση. Τα συναισθήματά μας ψάχνουν ταυτότητα και διχάζονται ανάμεσα στον αισθησιασμό και στην ωμή επιθυμία για άμεση ικανοποίηση.
Η βραδιά αποπνέει έναν ερωτισμό που ταλαντεύεται συνεχώς και γίνεται όλο και πιο διεκδικητικός, εφόσον στις 2.19 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, στήνει σκηνικά ζηλοτυπίας, πάθους και εξουσίας.
Το ξενύχτι αυτό το βράδυ παρέα με μερικά ποτά, μπορεί να καταγράψει για πολλούς μια εμπειρία.
Στις 7.17 το πρωί η σύνοδος με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 8.25 το τετράγωνο με τον Δία, κάνουν το πρωινό του Σαββάτου να μοιάζει με νευρική κρίση μετά από υπερβολική εκτόνωση συσσωρευμένων απωθημένων.
Όλη η ημέρα θα κατακλύζεται από ανικανοποίητη διάθεση, που θα καταστέλλεται σιγά σιγά προς το βράδυ. Ωστόσο ορισμένες προτροπές θα αποδειχτούν πολύτιμες για κάποιους, ξεπερνώντας φοβίες, αναστολές και ανησυχίες.

Στις 25/8 στις 1.02 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη μπερδεύει ακόμα περισσότερο τη διάθεση που παλεύει να βρει μια ρέγουλα και να σταθεροποιηθεί.
Από το πρωί λοιπόν, γκρίνια, οξυθυμία και εριστικότητα μας σηκώνουν από το κρεβάτι, ενώ η καλύτερη λύση θα ήταν να ασχοληθούμε με μια χειρωνακτική δουλειά, ή να ξεχαστούμε στους πάγκους ενός γυμναστηρίου.

Στις 4.14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, χαλαρώνοντας την ένταση και αποκαθιστώντας την χαμένη λογική και ευαισθησία.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι σμίγουν και πάλι, αυτή τη φορά για να σπάσουν τα νεύρα των άλλων, αλλά το high score γίνεται μεταξύ τους, μηδενίζοντας τα κοντέρ της υπομονής.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι αυτοί που θα περάσουν καλά αυτό το διήμερο, αν καταφέρουν να απαλλαγούν από την εμμονή του κυνηγιού του απρόβλεπτου και του διαφορετικού.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί αναρωτιούνται πότε θα κάνει ξαστεριά, προσπαθώντας μάταια να βρουν ησυχία και γαλήνη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved