Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Με μότο «Κοιτάμε μπροστά, το καλοκαίρι έρχεται» έχει σκοπό να αποσβήσει η κυβέρνηση τις εντάσεις που θα προκληθούν από τις επερχόμενες απολύσεις και εν συνεχεία να δώσει για μια ακόμη φορά την υπόσχεση ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά, σαν άπιστος σύζυγος. Εδώ βέβαια έρχεται και το ρητό του Χίτλερ «αν θέλετε τη συμπάθεια των μαζών, να λέτε τα πιο ηλίθια και χοντρά ψέματα», τα είδαμε όμως και αυτού τα χαΐρια. Έρχεται επιπλέον και το τι «καλύτερο έχει αυτή από μένα;». Πώς να το πω πολιτισμένα; Τέλος πάντων δεν είναι μια, δεν είναι δύο είναι πολλές και δεν φταίνε αυτές που σε απατά μα τόσο αυτός όσο και εσύ που του επιτρέπεις να εφαρμόζει τους νόμους της μαφίας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Κρόνος=Μεσουράνημα/Ποσειδώνας=Κιουπιντο/ΜηδενικήΚριου=Δίας/Ζευς

Λανθασμένες εντυπώσεις. Εσφαλμένη κρίση που οδηγεί στο χωρισμό. Απώλειες από αμέλεια. Διάλυση μιας παρέας, ενός οργανισμού, μιας ένωσης, ενός κόμματος. Ρήξη μέσα σε μια οικογένεια ή μια κοινότητα. Προβλήματα με έργα ή δραστηριότητες που σχετίζονται με μηχανές. Διακοπή εργασιών.

Συμβουλή

Ακόμα και αν κάποιοι δεσμευτήκαν απέναντι σας και δυο και τρείς φορές ότι δεν θα σας «πουλήσουν» μμμ... αμφιβάλλετε! Το πώς θα σας ξεφουρνίσουν την αλήθεια, δεν θα είναι θέμα για αυτούς αφού μέχρι τώρα χρόνο κέρδιζαν και βεβαίως- βεβαίως θα ανασκευάσουν με ευκολία και θα σας ρίξουν το φταίξιμο ότι τάχα δεν καταλάβατε, ότι τάχα εσείς κάτι δεν κάνατε καλά. Η αλήθεια όμως είναι ότι την πρώτη φορά που κάποιος σας «κοροϊδεύει» το πρόβλημα είναι δικό του, την δεύτερη όμως είναι δικό σας! Μην το ξεχνάτε και μην πιστεύετε ότι κάποιος θα αλλάξει, επειδή απλά αυτό θα θέλατε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων.» Μένανδρος

Το τραγούδι της ημέρας: Coolio – Gangster's Paradise

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved