Lunar Dance: Αναβίωση της εποχής της θηλυκότητας

Ήλιος στον Σκορπιό-Σελήνη στον Ταύρο

Lunar Dance: Αναβίωση της εποχής της θηλυκότητας

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα είμαστε σε μια πιο ήρεμη εκδοχή της ενέργειας του φεγγαριού. Οι ρυθμοί έχουν πέσει και αναζητούμε μια στιγμή απόλαυσης και ομορφιάς μέσα στην ημέρα μας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς σήμερα αυτό είναι να ντυθείτε όμορφα. Δεδομένης της ισχυρής δόσης καλής αισθητικής από Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στον Ζυγό, παιδιά της Αφροδίτης και τα δυο, τα ντυσίματα μας θα αποτυπώνουν την ήρεμη θηλυκότητα μας.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μας έχει γυρίσει σε μια πιο dark mood θέλοντας να αναδείξει την σέξι πλευρά μας. Τα χρώματα που υποστηρίζει συνήθως είναι το μαύρο, το καφέ και γενικότερα τα σκοτεινά. Ευτυχώς οι μέρες αγκαλιάζονται από την γλυκύτητα της Αφροδίτης και αυτό φαίνεται και στο styling μας .

Παντρεύουμε λοιπόν το μαύρο δέρμα (Σκορπιός) που αυτή την φορά θέλουμε να είναι μαλακό με λείο πέλος, γιατί ο Ταύρος προτιμά ρούχα με απλή ύφανση και άνετα.

_2

Το πουκάμισο κινείται στις αποχρώσεις του πάγου, τονίζοντας την απολυτότητα του Σκορπιού για μαύρο ή άσπρο συνδυασμένο με ένα μοτίβο από φιδέ- διακριτικό, απόλυτο αλλά με μια υπόνοια σέξι αισθησιασμού.

Το πρακτικό σακάκι σε απαλό ροζ είναι δώρο από την Αφροδίτη στον Ζυγό που έρχεται να βάλει την δική της εκλεπτυσμένη κομψή πινελιά.

Οι γόβες σε απόλυτο μαύρο έχουν μια τσαχπίνικη και ρομαντική διάθεση, ενώ τα φιογκάκια τονίζουν την αθώα τρυφερότητα ενός θηλυκού.(Αφροδίτη)

Φυσικά η τσάντα κινείται σε απαλό καμελ υποσημειώνοντας την ανάγκη για ακριβά , ραφινάτα αξεσουάρ που όμως δεν κραυγάζουν και αποτελούν δείκτη ποιότητας και σταθερότητας στην ζωή μας.(Ταύρος)

_4

Γενικότερα τα μαλλιά μας δεν θα πρέπει να είναι στυλιζαρισμένα ή απόλυτα, αλλά να πέφτουν με χαλαρές μπούκλες γύρω από το πρόσωπο μας δίνοντας μας ένα αισθησιακό και συνάμα γλυκά μυστηριώδες ύφος .

Keep dressing!

Υ.Γ. Η αστρολογία που ακολουθεί τις φάσεις του φεγγαριού περιγράφει μια γενική διάθεση για όλους. Τα χρώματα για την ημέρα συγχρονίζονται με τη διάθεση της Σελήνης από το ζώδιο που περνά και γενικότερα τις πλανητικές διελεύσεις. Αυτά είναι συνήθως τα προτεινόμενα χρώματα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και όχι ο κανόνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved