Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/10

Σελήνη στον Λέοντα – Η πολυτέλεια ενός avant garde διήμερου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/10

Στη μέση του φθινοπώρου η ψυχολογία μας είναι σαφώς χαμηλότερη από τις θερμοκρασίες που επικρατούν, αλλά η Σελήνη που την επηρεάζει άμεσα, περνάει στο αναζωογονητικό ζώδιο του Λέοντα, σήμερα 9/10 στις 14:56 το μεσημέρι.

Στις 15:46 το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει τη διάθεση ώρες πριν, συνιστά προσοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κάθε είδους συναντήσεις και συμφωνίες, συμμετοχές σε διαγωνισμούς και όλα τα σχετικά, διότι η υπερβολική μας αυτοπεποίθηση, ή αντίθετα η απαισιοδοξία μας, μπορεί να μας στερήσουν μια χαρά που περιμέναμε με πολλή λαχτάρα.

Αν λοιπόν προσδοκούμε κάτι αυτό το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, ας φροντίσουμε να διαφυλάξουμε την ψυχολογική μας ισορροπία.

Στις 18:18 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με τον Άρη, έρχεται σαν έκπληξη σε ανυποψίαστο εορτάσαντα, που αποπλανιέται ευχαρίστως από τις σκέψεις του.

Η προτρεπτική ατμόσφαιρα γίνεται εύκολα αντιληπτή και η διάθεσή μας ξεσηκώνεται.

Παίρνουμε πρωτοβουλίες και τολμάμε να σηκώσουμε το τηλέφωνο για να διεκδικήσουμε εκείνο που ξεπερνά κάθε δισταγμό μας. Σχεδιάζουμε ένα ανατρεπτικό βράδυ, δίνοντας έμφαση στο να επιδείξουμε τα ισχυρά μας σημεία.

Στις 10/10 στις 2:35 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, χορηγεί θαυμάσια τις προθέσεις μας, αφήνοντάς μας για λίγο την αίσθηση της αποδέσμευσης, από ότι μας κρατά εγκλωβισμένους.

Στις 3:26 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και κόντρες σε όσους επιμένουν να ξενυχτούν, παλεύοντας για κάτι.

Η μέρα συνεχίζει με έμφαση και κινήσεις εντυπωσιασμού, έως τις 21:34 το βράδυ που το εξάγωνο με τον Δία μας προσφέρει την ευκαιρία να δώσουμε και να λάβουμε ικανοποίηση.

Η ευδιαθεσία απλώνεται σε πολλά επίπεδα υποσχόμενη ένα ιδανικό βράδυ που τονώνεται ακόμα περισσότερο 40' μετά τα μεσάνυχτα της 11/10 πλέον, με το εξάγωνο με τον Ήλιο.

Η επίδραση της Σελήνης παίρνει κινηματογραφικές διαστάσεις, έως τις 22;24 το βράδυ, που περνάει στην Παρθένο για σχολαστικές αναλύσεις των άφθονων γεγονότων που διαδραματίστηκαν.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες, Κριοί, Δίδυμοι και Ζυγοί, είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το Αλμοδοβαρικό διήμερο, ερμηνεύοντας θαυμάσια ρόλους που έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Σκορπιοί και Ταύροι είναι αυτοί που χρειάζονται υποβολέα, αποστηθίζοντας δύσκολα το ρόλο τους, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, καλούνται να δώσουν το χειροκρότημα της αξιολόγησης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved