Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/10

Πολύ σύντομα, όσοι νοσηλεύονται ή κάνουν εξετάσεις σε ιδιωτικές κλινικές ή διαγνωστικά κέντρα που είναι συμβεβλημένα με το δημόσιο, θα πρέπει πλέον να πληρώνουν τοις μετρητοίς, καθότι το κράτος έχει κάνει ως γνωστόν στάση πληρωμών σε όλες τις κλινικές, τα διαγνωστικά κέντρα και τους ιδιώτες γιατρούς. Μόνη λύση για χιλιάδες Έλληνες λοιπόν είναι τα δημόσια νοσοκομεία που όμως δεν υπάρχει... ούτε γάζα!. Η λύση; Ξεπούλημα όσο-όσο, με τη Γερμανία να αναλαμβάνει την «εποπτεία» της φορολόγησης, τη Γαλλία την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την υγεία και τους Ολλανδούς τις ιδιωτικοποιήσεις.

Πάντα για το καλό μας, φυσικά, και δεν λείπουν εκείνοι που καλοβλέπουν αυτήν την προοπτική στα πλαίσια του «αφού είμαστε ανίκανοι να γίνουμε από μόνοι μας Ευρωπαίοι, ας αναλάβουν άλλοι». Μόνο που οι υποστηρικτές μιας τέτοιας επιλογής δεν υπολογίζουν το ότι παραδοσιακά στις αποικίες εφαρμόζεται το «δίκιο» του αποικιοκράτη, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι το πολύ απλό «οργανώνουμε την εκμετάλλευση σας».

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ερμής/Cupido= Cupido/Vulcanus= Ήλιος/Ουρανός= Cupido/Apollon= Σελήνη/Kronos:

Τύχη μέσω της κοινωνικής ψυχαγωγίας ή μέσω των καλλιτεχνικών σκέψεων. Αμοιβαία επιτυχή σχέδια. Προϊόντα κοσμήματος. Δυνατή τύχη ή τύχη της οικογένειας. Μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες. Απολαύσεις. Συνεταιρισμοί και γνωριμίες συνδράμουν στην επιτυχία. Λήψη μιας συμφέρουσας απόφασης. Μια προσωπική επιτυχία. Η τύχη και η ευτυχία της ειρήνης. Για να ενωθεί με πολλούς σε μια κοινότητα ή μια ένωση. Τύχη μέσω της τέχνης, της επιστήμης ή του εμπορίου. Οι γυναίκες με εξουσία ενεργούν ξαφνικά. Οι ανώτεροι υπάλληλοι κάνουν με ταχύτητα το καθήκον τους.

Μια μέρα που ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα θα σας τραβήξουν την προσοχή, με ουσιαστικό κέρδος την καταλυτική συμβολή τους σε μια ψυχική ανάταση ή την διαδικασία μιας εσωτερικής «κάθαρσης». Έτσι με απελευθερωμένα τα συναισθήματα σας και αποβάλλοντας κάθε τι μιαρό και ζημιογόνο θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια καθαρότερη εικόνα των πραγμάτων και να πράξετε για το καλύτερο. Μικρές ενώσεις και ομάδες σχηματίζονται για μικρούς ή μεγάλους σκοπούς.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Φαίνεται πως η υπερβολική ελευθερία μετατρέπεται σε υπερβολική υποδούλωση.» Πλάτων

Η παράσταση της ημέρας: American Ballet Theater-Η Λίμνη των Κύκνων, φινάλε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved