Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/9

Σελήνη στον Τοξότη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/9

Καθώς προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή της Φθινοπωρινής Ισημερίας και όσα τη συνοδεύουν, η Σελήνη περνάει στον στοχαστικό και αισιόδοξο Τοξότη, σήμερα 20/9 στις 19:35 το απόγευμα.

Στις 21:17 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί από το απόγευμα μια αποστροφή προς κάθε τι που μας επιβάλλεται, με τη δικαιολογία πως δεν υπάρχει άλλη λύση.

Τη λύση την έχουμε μέσα μας, ή νομίζουμε πως την έχουμε, αλλά ακόμα και αν πλανιόμαστε προτιμάμε να αποδράσουμε αυτό το βράδυ από επίδοξους σωτήρες που καθόλου δεν θαυμάζουμε και δεν αντέχουμε.

Στις 21/9 στις 7:05 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό ξεσηκώνει σαν παντιέρα τις αισθήσεις μας και λίγο αργότερα το εξάγωνο με τον Ερμή, μας κάνουν ως το απόγευμα να στρατολογηθούμε για τα πιστεύω και τα ιδανικά μας, σκεφτόμενοι πως πρέπει να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Η φιλοσοφική μας τάση απλώνεται παντού, ενώ ένα κύμα αισιοδοξίας και ελπίδας μας διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Στις 22:40 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να εκφράσουμε με υπερβολή τις προθέσεις μας, αλλά σίγουρα με ευθύτητα και αποφασιστικότητα.

Στις 23:59 το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει παράλληλα, θα χαρίσει σε πολλούς ένα αξέχαστο βράδυ, δημιουργημένο επίτηδες ώστε να διαφέρει από όλα τα συνηθισμένα, γιατί θα είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής γιορτής και απόφασης.

Στις 22/9 η μέρα που συντελείται η Φθινοπωρινή Ισημερία, η καρδιά μας φτερουγίζει με νόημα και σκοπό και καλό θα ήταν να σιωπήσουμε για να ακούσουμε τι έχει να μας πει.

Η ημέρα είναι πολύ σημαντική ενεργειακά, ενώ η Σελήνη θα συναντήσει μόνο τον Κρόνο σε ευνοϊκή όψη, στις 19:45 το βράδυ.

Θα ήταν πολύ ευεργετικό σύμφωνα και με τις υπάρχουσες όψεις, αυτή την ημέρα να συγκεντρώσουμε όλες τις επιθυμίες μας, να μιλήσουμε ειλικρινά με τον εαυτό μας, να ασκηθούμε σε πνευματικές εργασίες, να εξαγνίσουμε το χώρο μας, θέτοντας τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα, όπως καθένας μας το αντιλαμβάνεται.

Το διήμερο αυτό ευνοεί περισσότερο Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, οι οποίοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να αισθάνονται μια ανείπωτη χαρά και αισιοδοξία. Οι υπόλοιποι αισθάνονται πως κάτι αδιόρατο συμβαίνει, που θα χρειαστεί προσπάθεια για να το εκλογικεύσουν.

Στις 22:21 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σαν φιλόδοξο κίνημα που μόλις γεννιέται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved