Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/9

Οι εκκεντρικοί Red Hot Chili Peppers που έχουν ξεχωρίσει για τη μουσική τους, το ιδιαίτερο στυλ τους και το ιδιόρρυθμο τρόπο ζωής τους έκαναν το κοινό στο κατάμεστο Ολυμπιακό να παραληρεί ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο κόσμος που τους παρακολούθησε δεν σταμάτησε να χειροκροτεί στιγμή ενώ εκείνοι πέρα από τη ροκ και γεμάτη πάθος μουσική τους ήθελαν να δείξουν πόσο πολύ αισθάνθηκαν την αγάπη και την φιλόξενη αγκαλιά του κόσμου. Μάλιστα ο Flea, ο μπασίστας του γκρουπ τόνισε αυτήν την διάσταση, ενώ απευθυνόμενος στον Antony Kiedis του είπε «You are a fucking Greek god».

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχαμε ανάλογες τοποθετήσεις από δύο ιερά τέρατα του Χόλιγουντ, τον Ρ Ντε Νίρο και τον Τζων Τραβόλτα, που βρέθηκαν για διακοπές στη χώρα μας και σε συνέντευξη τους στον Γ. Αλλιάγα, απόρησαν για τα όσα λέγονται και γράφονται στο εξωτερικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Κι όλα αυτά δείχνουν πως παγκοσμίως στις τάξεις των καλλιτεχνών και γενικότερα των διανοούμενων αναπτύσσεται ένα υποστηρικτικό ρεύμα, που... δεν γυρίζει πίσω και μπορεί να συμβάλλει σε μια ανατροπή του σκηνικού, όπως έγινε τότε, πριν από 190 χρόνια με τους Φιλέλληνες.

Τότε, εκτός από τους Οθωμανούς, είχαμε απέναντι μας την «Ιερά Συμμαχία» και την προπαγάνδα του Μέτερνιχ, ενώ σήμερα έχουμε τον «σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης» και την Α Μέρκελ. Μένει να δούμε, αν, όπως υποστήριξε ο Μαρξ, η ιστορία θα επαναληφθεί ως φάρσα ή ως τραγωδία!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Hades= Σελήνη/Hades= Ποσειδώνας/Cupido= Σελήνη= Ερμής/Κρόνος= Άρης/Admetos= Πλούτωνας/Μηδενική Κριού:

Απιστία. Σκέψεις για τη διάλυση μιας σχέσης. Θλίψη εξαιτίας σκέψεων για τη διάλυση της οικογένειας ή για την έλλειψη κατοικίας. Χωρισμός. Ένα άτομο που δια μέσω της ομιλίας του προσβάλει τους άλλους. Οι κρυφές σκέψεις. Κάποια κακά μαντάτα. Μια φτωχή γυναίκα. Ανήσυχες σκέψεις. Ένα μυαλό ελαττωματικό. Ηλιθιότητα. Τα νεαρά κορίτσια. Τα οχήματα (τραίνα, αυτοκίνητα, κλπ).Ταξίδι. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων. Για να διωχτούν για τις απόψεις τους και για να κάνουν εχθρούς για αυτό το λόγο. Ο εξτρεμιστής. Αλλάζοντας τρόπο σκέψης.

Η προδοσία και η εξαπάτηση μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης και αυτό θα σας βάλει στη διαδικασία να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της. Ένας αποχωρισμός μπορεί να μην είναι εύκολος, όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι και πιθανόν μια καλύτερη νέα αρχή. Κάποιες από τις απόψεις σας μπορεί να ενοχλήσουν και ορισμένοι να δοκιμάσουν να σας «εξοστρακίσουν», όμως στην συγκεκριμένη φάση η αλήθεια δεν κρύβεται, ούτε αποσιωπάται.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Και οι οπτιμιστές και οι πεσιμιστές προσφέρουν στην κοινωνία. Ο οπτιμιστής εφευρίσκει το αεροπλάνο και ο πεσιμιστής το αλεξίπτωτο.» Γκλάντις Μπ. Στερν

Το τραγούδι της ημέρας: Red Hot Chili Peppers – Cant Stop

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved