Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/8

Η θερμοκρασία ξανακτυπά κόκκινο και εμείς πιστοί στις συνήθειες μας, σας έχουμε κουίζ που έχει γίνει πλέον ...θεσμός!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τη δεκαετία του 70 το συγκρότημα Deep Purple ηχογραφεί τον «ύμνο» Soldier of Furtune. Το συγκεκριμένο τραγούδι πέρα από το γεγονός ότι σήμανε το καλλιτεχνικό διαζύγιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, τα «έσπασε» με τους φουλ ερωτικούς του στίχους. Το ερώτημα είναι: Ποια εξίσωση μιλάει για αισθηματικούς στίχους ή με ερωτικά μηνύματα;

Α Αφροδίτη/Ουρανός= Kronos

Β Ερμής/Ποσειδώνας =Αφροδίτη

Γ Ερμής/Κρόνος = Cupido

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Πλούτωνας/Apollon= Κρόνος/Apollon= Ουρανός/Vulcanus

Ημέρες που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές. Αλλαγή του μεταβολισμού. Το συστηματικό άτομο. Το άτομο που καταδεικνύει τη μέθοδό του. Για να εξεταστεί. Η ημέρα του χωρισμού από τον λαό. Ημέρες της μεγάλης απειλής. Το σώμα εκτίθεται ξαφνικά σε βίαιες πράξεις. Σοβαρός κίνδυνος στο σώμα. Το άτομο που χειρίζεται τις μεγάλες ενέργειες.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και σας «βροντοφωνάζει» να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι παραλίες σας γνέφουν δελεαστικά και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν σας αφήνουν άλλη επιλογή από το να ενδώσετε στους δροσερούς πειρασμούς. Μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με βλαβερές συνήθειες και θυμηθείτε πως ό,τι και αν κάνετε η ισορροπία είναι το παν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όλους η μόρφωση τους εξημερώνει.» Πλάτων

Το τραγούδι της ημέρας: Γαμήλιο Παρτι – Locomondo

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved