Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/8 έως 22/8

Σελήνη στον Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/8 έως 22/8

.


Η Σελήνη μετά από ένα διήμερο πολλών διευθετήσεων και αρκετών απρόοπτων, παρ' όλη τη σχολαστική διάθεση, περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα 20/8 στις 7:43 το πρωί.

Από αυτή τη θέση η μέρα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη ψυχολογικά με έντονα συναισθήματα και αποφάσεις.

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20.01 το βράδυ και λίγο αργότερα η αντίθεση με τον Ουρανό στις 21:28, δημιουργούν από το μεσημέρι αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα.

Η ενέργεια που μας περιβάλλει μυρίζει μπαρούτι και η ψυχραιμία μοιάζει με κακόγουστο ανέκδοτο ακόμα και για τους πιο συνετούς. Αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, εκνευρισμός και οξύθυμη διάθεση, είναι όσα χαρακτηρίζουν την ημέρα και κάνουν το βράδυ να μοιάζει με εξέγερση.

Η μέρα αυτή δοκιμάζει τις αντοχές μας και προτιμότερο θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε εμπλοκή σε οτιδήποτε και με οποιονδήποτε.

Στις 22:.32 το εξάγωνο με τον Ερμή τονώνει τη σκέψη και τη λεκτική δεινότητα, εκμαιεύοντας και κάτι διαφωτιστικό.

Στις 21/8 στις 2:56 το πρωί, το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, παρόλο που μας ωθεί να ξεφύγουμε από την φόρτιση, δεν είναι ικανό να μας κατευνάσει, κάνοντας για πολλούς τα πράγματα χειρότερα.

Στις 6:09 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με καλύτερη διάθεση, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για αποκατάσταση σχέσεων και καταστάσεων. Θέματα με το νόμο πιθανά να απασχολήσουν πολλούς.

Από αργά το βράδυ όμως, δεχόμαστε την επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 22/8 στις 2:18 το πρωί.

Η απογοήτευση που νιώθουμε, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως καταστολή και έλλειψη ενέργειας.

Στις 5:37 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά, εφόσον λίγο αργότερα στις 6:24 το πρωί η σύνοδος με το Άρη υπερισχύει , προκαλώντας επιπλέον ένταση.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι βιώνουν έντονες καταστάσεις και αναζητούν χαλαρωτικές διεξόδους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες έχουν καλύτερη διάθεση, ενώ Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί τείνουν χέρι βοηθείας δίνοντας και παίρνοντας.

Στις 10:33 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, μεταμορφώνοντας τα πάντα σαν μαγικός καθρέφτης με ωραιοποιημένη προδιάθεση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved