Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/8

Αχ και να μου 'πεφτε το τζόκερ!

Έφτασε το Σάββατο και λέω να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας με ένα κουίζ. Το θέμα μας είναι τα τυχερά παιχνίδια και τα ερωτήματα δύο.

1) Ποιός είναι ο άξονας της τύχης;

Α) Ήλιος/ Δίας

Β ) Ωροσκόπος/ Δίας

Γ) Ουρανός/ Δίας

2) Από ποια εξίσωση φαίνεται αν κάποιος έχει ρέντα

Α ) Ήλιος = Πλούτωνας/Admetos

Β ) Μεσουράνημα = Κρόνος/Cupido

Γ ) Kronos= Ήλιος/Δίας

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Zeus/Kronos= Ουρανός/Zeus= Vulcanus/Poseidon=Apollon/Poseidon= Δίας/Poseidon:

Ένας μαχητής από τη φύση του. Το άτομο που απαιτεί και κλίνει στην επιθετική δράση. Ο λοχαγός. Το βίαιο πρόσωπο. Το άτομο που συγκεντρώνει και κατευθύνει τις σκέψεις και τις ενέργειές του. Ξαφνικές ισχυρές εκρήξεις την ημέρα. Η ημέρα όπου κορυφώνεται η ένταση. Η ισχυρή αύρα. Το άτομο που ασκεί τη μεγάλη διανοητική επιρροή. Για να εντυπωσιαστεί από άλλους ή για να εντυπωσιαστούν από αυτόν. Ημέρες υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων. Η φυσική εμφάνιση ως έκφραση της διανοητικής και συναισθηματικής τοποθέτησης. Ημέρες που αφιερώνονται στην περισυλλογή. Η φωνή της συνείδησης. Το άτομο που ακολουθεί τη φωνή της συνείδησής του, για να πράξει το σωστό.

Σήμερα μπορείτε να ασκήσετε ισχυρή επιρροή στους άλλους ακολουθώντας το εσωτερικό σας πρόσταγμα να κάνετε το σωστό ή αυτό που πρεσβεύει η συνείδηση σας. Αν μάλιστα κινηθείτε διπλωματικά και ήπια, αποφεύγοντας μια βίαιη ή έντονη παρέμβαση, τότε η επιρροή σας θα πάρει ακόμη περισσότερους «πόντους» και θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη "θυσία" σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν» George Will

Το τραγούδι της ημέρας: Γλυκερία – Μες του Αιγαίου τα νησιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved