Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/8

Εμπνευσμένος από το Ολυμπιακό πνεύμα των ημερών και μάλιστα την γυμναστική ήταν ο διάλογος ανάμεσα στον κ Γεωργιάδη της ΝΔ και τον κ Μαριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία.

«Κωλοτούμπα» χαρακτήρισε ο δεύτερος τον πρώτο, για να εισπράξει άμεσα ως απάντηση το σουρεαλιστικό «είσαι η Νάντια Κομανέτσι με μούσια»!

Καλό είναι που οι εθνοπατέρες μας δείχνουν «γυμνασμένα» παιδιά στα επιχειρήματα, μετάλλιο όμως δεν βλέπω, εκτός από αυτό της ανοικτής παλάμης...

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Σελήνη/Απόλλων=Κρόνος/Ζεύς =Δίας/Άδμητος:

Το άτομο που προσπαθεί για την ελευθερία της δράσης. Επιτυγχάνοντας να συμμαχήσει ή να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους. Ημέρα όπου τα σχέδια αποτυγχάνουν. Το άτομο που εγκαταλείπει την εργασία του. Φυσικές απώλειες μέσω ανωτέρω αιτιών, της δύναμης του ατμού ή της πυρκαγιάς. Ένα άτομο που τρώει από τα έτοιμα, από την σύνταξη, από την Κοινωνική Πρόνοια, από ένα κομπόδεμα.

Η μέρα ευνοεί συλλογικές δράσεις και κοινές συνεργασίες. Είτε βγείτε μαζί με άλλους να καθαρίσετε τα ξερά φύλλα και να κάνετε δενδροφύτευση, είτε καθίσετε στον καναπέ του σπιτιού σας μαζί με φίλους να παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα... θα νιώσετε από καλά έως καλύτερα δεν γίνεται.

Κατά τα άλλα, όσες και όσοι από εσάς μπορείτε ακόμη να τρώτε από τα έτοιμα, ίσως να είχατε προνοήσει γι αυτό, αν όμως είχαν πράξει άλλοι για εσάς μη ξεχάσετε να τους ευχαριστήσετε. Και βέβαια, να ...τρώτε αργά-αργά για να φτάσουν!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι» Θουκυδίδης

Το τραγούδι της ημέρας: Modern Talking – You're my heart, you're my soul

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved