Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/7

Σε αντίθεση με κάποιους που έχουν μάθει να λένε «μάλιστα σερ» και να κρύβονται πίσω από μεγάλα λόγια και ανύπαρκτες πράξεις η Σωτηρούλα Χαραλάμπους, η υπουργός εργασίας της Κύπρου φαίνεται να τιμάει όχι μόνο τα φουστάνια που φορά αλλά και τον Κυπριακό λαό που τη ψήφισε για να διακυβευτεί τα δικαιώματα του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την εκπρόσωπο της τρόικας υπήρξε σκληρή αντιπαράθεση ενώ δεν δίστασε να πει αλήθειες... κατάμουτρα.

Αντίθετα εδώ, τα περισσότερα από αυτά που ακούμε και διαβάζουμε ανακυκλώνουν αυτά που συμβαίνουν μήνες τώρα με άλλα λόγια και με άλλα πρόσωπα. Και αυτό το παρατεταμένο μοιρολόι της ...μακαρίτισσας της Μεταπολίτευσης έχει αρχίζει να κουράζει και αυτό γιατί όλος ο κόσμος το 'χει τούμπανο ότι η γριά απέθανε. «Τώρα... να 'ταν και άλλη» λένε μεταξύ τους αλλά οι «μεγάλοι» επιμένουν ότι ζει και βασιλεύει. Στο ερώτημα «τώρα τι θα κάνουμε;» η απάντηση είναι «θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτή».

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Βόρειος Δεσμός/Admetos= Κρόνος/Kronos= Βόρειος Δεσμός/Άρης= Κρόνος/Ωροσκόπος= Ποσειδώνας/Admetos:

Ελάχιστα σκεπτόμενος. Διανοητικά λυπημένος. Περιορισμένη συνείδηση. Για να καταλάβουν τις σκέψεις κάποιου. Επιβεβλημένη τακτοποίηση. Σκέψεις και ιδέες για σεξουαλική προσέγγιση. Για να καταληφθεί με σκέψεις για χωρισμό. Ομιλίες, γραφές, απόψεις ή σκέψεις για τις νέες μορφές ύπαρξης.

Δεν είναι οι καταστάσεις που σας αναστατώνουν αλλά οι σκέψεις που κάνετε για αυτές. Ένα βιβλίο μπορεί σίγουρα να σας κρατήσει καλή παρέα μπορεί όμως και να συμβάλλει να γεννηθούν ιδέες και σκέψεις και οι νευρωνικές συνάψεις του εγκεφάλου σας να αυξηθούν. Διαλέξτε κάτι που σας εμπνέει και δώστε στο νου σας την τροφή που χρειάζεται για να λύσει τα προβλήματα σαν άλλος Αϊνστάιν, Νεύτωνας, Αριστοτέλης ή όποιον άλλο προτιμάτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μού προσφέρθηκαν περισσότερες από μια ωραίες αποκαταστάσεις. Τις αρνήθηκα χωρίς δυσαρέσκειαν» Ιωάννης Καποδίστριας

Το video της ημέρας: Χασάπικο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved