Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/7

Στην Ισπανία έχει γίνει ο κακός χαμός. Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και διαδηλώνει με σύνθημα «θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, πρέπει να τους εμποδίσουμε», την ίδια ώρα που στην Ελλάδα ετοιμάζεται επανάσταση από τους παραθεριστές στην Ψαρρού, το Ημεροβίγλι και την Αμμουδάρα με μπικίνι, σαγιονάρα και το iphone ανά χείρας με σύνθημα «μια ακόμη βουτιά και έρχομαι». Διαφορές όμως υπάρχουν και στην κρατική καταστολή. Η κυβέρνηση Ραχόι στις διαδηλώσεις έκανε χρήση σφαιρών από καουτσούκ. Η ελληνική κυβέρνηση από την άλλη προτιμά τα εκκαθαριστικά της εφορίας.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη/Apollon= Hades/Admetos= Πλούτωνας/Kronos= Μεσουράνημα Βόρειος Δεσμός= Hades/Zeus= Πλούτωνας= Ουρανός/Kronos:

Ειρηνικοί και φιλικοί τρόποι. Ειρήνη. Το ειρηνικό άτομο. Πέρασμα ημερών με μια καταπιεσμένη διάθεση. Το άτομο που πάσχει από διάφορες ελλείψεις ή με πολύ λίγες ανάγκες. Το άσχημο άτομο. Ημέρες που φέρνουν δραστικές αλλαγές. Το άτομο που δοκιμάζει μια μεγάλη αλλαγή των φυσικών λειτουργιών του. Αλλαγή διατροφής. Ψυχικές επαφές και ο αντικατοπτρισμός που έχουν στην ψυχή και το σώμα. Προσαρμογή. Νέες συνθήκες και νέες περιστάσεις. Μετασχηματισμός του σώματος. Για να εκφραστεί σκληρά. Δεσπότες. Ημέρες όπου υπάρχει θυμός και ένταση. Εξοργισμένος από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Η Κυριακή είναι η μέρα που όλοι αξίζει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μαζέψετε ήλιο που κάνει καλό και στη διάθεση. Είτε πάτε στην εκκλησία, είτε πιείτε το καφεδάκι σας με τους φίλους σας, είτε μαζέψετε τα μπαγκάζια και να πάτε βόλτα στη θάλασσα, ότι και αν κάνετε τελικά, το ζητούμενο είναι να ανακτήσετε την γαλήνη της ψυχή σας. Αν την έχετε, τότε μπορείτε να αντιμετωπίστε τη δυσαρέσκεια, την ένταση και το θυμό, με τρόπο που θα ανυψώσει την ανθρώπινη ύπαρξη καθυποτάσσοντας την κακία, την προδοσία και την αναισχυντία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει» Pablo Neruda

Το video της ημέρας: Πως να κάνεις τους αστυνομικούς να σου ζητάνε συγγνώμη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved