Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/7

«Αργία μήτηρ πάσης κακίας» είπαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι κι έτσι Κυριακή που είναι είπα να...ξεδώσω με λήμματα από το «Σύγχρονο λεξικό πολιτικών όρων»...

-Επαναδιαπραγμάτευση: Σύνθετη λέξη, ουσιαστικό, που σημαίνει: Εκ νέου «κάνω την πάπια».

-ΑΟΖ: Αντίο Όμορφη Ζωή. Ακροστιχίδα που υπενθυμίζει πως λεφτά υπάρχουν αλλά δεν φτάνουν για όλους.

-«Κοιτάζω την πάρτη μου»: Έκφραση που χρησιμοποιείται για να χαρακτηριστεί η πράξη του 90% των 300 εθνοπατέρων που ζήτησαν βουλευτικό αυτοκίνητο.

-«Δεν υπάρχει»: Φράση που χρησιμοποιείται για να διατυπώσει τι συμβαίνει με το εθνικό σύστημα υγείας στο οποίο περισσότερες πιθανότητες έχεις να θεραπευτείς μέσω τάματος παρά από γιατρούς απλήρωτους. Τελευταίες πληροφορίες λένε πως τα φάρμακα θα χορηγούνται με την κατάθεση του εκκαθαριστικού και του Ε9.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη = Σελήνη/Δίας= Ερμής/Ουρανός

Στις ευτυχείς και εύθυμες ώρες αγάπης. Μια γυναίκα που γίνεται ευτυχισμένη μέσα από την αγάπη. Αρμονικό έθνος. Ξαφνική αγάπη. Τραγούδι. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις. Ξαφνικές ειδήσεις από τους φίλους. Ενθουσιασμός με τις εξοικειώσεις. Ρυθμική γυμναστική. Μπαλέτο.

Η ζωή είναι σφαίρα που γυρίζει και μαζί της όλα αλλάζουν και από την μια στιγμή στην άλλη μια ευχάριστη είδηση μπορεί να φτάσει στα αυτιά σας και να πατήσετε γκάζι και να βρεθείτε μια ώρα αρχύτερα στον παράδεισο σας, δίπλα στο κύμα, με ούζο και καλοκαιρινούς μεζέδες. Θυμηθείτε όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές για αυτό πετάξτε στο καλάθι των αχρήστων τις δυσάρεστες σκέψεις, την κρίση και μαζί τους 165 Γερμανούς εφοριακούς.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το πρόβλημα με την εποχή μας είναι ότι το μέλλον δεν είναι πια αυτό που ήταν» Paul Valery

Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Καρράς /Αλχημιστές – Λόγια Φιλικά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved