Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/7

Σελήνη στον Αιγόκερω – Πανσέληνος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/7

Οι βόρειοι άνεμοι και τα μελτέμια που σαρώνουν αυτές τις ημέρες, ταιριάζουν απόλυτα στο πολιτικό κλίμα των ημερών, εφόσον η τρόικα μας επισκέπτεται σε ένα κρίσιμο αστρολογικά διήμερο. Η Σελήνη σε φάση Πανσελήνου περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα 3/7 στη 1:51 το πρωί, προμηνύοντας θύελλες διαπραγματεύσεων.

Ακολουθεί ένα έντονο ψυχολογικά διήμερο με πολλές εναλλαγές στη διάθεση και για πολλούς και πολλά, καθοριστικό.

Στις 6:39 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με ουτοπικές προσδοκίες, φιλοδοξίες και προγραμματισμούς μέσω έμπνευσης και οραμάτων.

Στις 15:11 το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 15:45 η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργούν από νωρίς το μεσημέρι, μια μετέωρη αίσθηση που πανικοβάλλει. Τα συναισθήματα γίνονται σφοδρά και αμείλικτα, ενώ η ανυποχώρητη τάση που κυριαρχεί, δίνει μόνο νικητές και ηττημένους χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις.

Οι διαθέσεις είναι ακραίες, ενώ η ανάγκη για αλλαγή των υπαρχουσών συνθηκών, μοιάζει διακαής και αμετακίνητη.

Τα προβλήματα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, ενώ η ψυχολογία μας ως το βράδυ μοιάζει με πυκνό σύννεφο έτοιμο να φέρει καταιγίδα. Οι συμπεριφορές γίνονται αυστηρές, τα λόγια αιχμηρά και οι τελεσίδικες αποφάσεις δίνουν και παίρνουν.

Στις 21:52 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την κορύφωση της Πανσελήνου που ανακινεί πολλά θέματα σε όλα τα επίπεδα.

Η ημέρα είναι σαφής με ανατρεπτικά μηνύματα, αγωνία, ανασφάλεια και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στις 4/7 στις 15:26 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει όλη ουσιαστικά την ημέρα, γίνεται ο απόηχος μιας απογοήτευσης, που βυθίζει πολλούς σε μελαγχολία και απόγνωση. Οι αξιολογήσεις πονάνε, ακόμα και αν κάποιοι λυτρώνονται έστω και μέσα από επίπονες διαδικασίες.

Τα ζώδια που θα βιώσουν εντονότερα το βαρύ κλίμα είναι οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Κριοί και οι Καρκίνοι. Εποικοδομητική η Πανσέληνος για Ταύρους, Παρθένους, Ιχθύες και Σκορπιούς, ενώ Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες αντιλαμβάνονται καλύτερα τα βαθύτερα νοήματα.

Στις 5/7 στις 3:26 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο κουβαλώντας μια μυρωδιά καμένης γης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved