Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/6

Η μίνι σύνοδο στην οποία θα συμμετάσχει η Μέρκελ με Μόντι και Ραχόι την Παρασκευή στην Ρώμη μετατίθεται άλλη ώρα από την προκαθορισμένη. Μια ευτυχής (;) συγκυρία για την κ Μέρκελ που ήθελε να παρευρεθεί και να στηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας της στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα – Γερμανία στο Γκτανσκ της Πολωνίας που παίζεται την ίδια μέρα.

Η ίδια δήλωσε πως ελπίζει σε ένα συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι. Αν είναι όπως αυτό που παίζει η Γερμανία με την Ελλάδα στην πολιτική... «ζήτω και καήκαμε». Τόσο συναρπαστικό και δίκαιο που δεν χάνουν ευκαιρία να μας εξευτελίζουν σε όλα τα επίπεδα «με τα λεφτά τους». Ας ελπίσουμε ότι στις κερκίδες πέρα από την Μέρκελ θα κάθεται και η Ελληνοπολωνέζα καλλονή που παρίσταται στους μέχρι τώρα αγώνες και με την ομορφιά και το χαμόγελο της εμψυχώνει όλους τους Έλληνες σαν Ολύμπια Θεά. Και φυσικά να ελπίσουμε σε δίκαιη διαιτησία... που δεν είναι και το δυνατό χαρτί του φετινού Euro!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιος / Άδης = Ερμής/Κρόνος

Χυδαία αγάπη. Έκλυτος στην αγάπη. Δερματικές Παθήσεις. Απομάκρυνση από μια ομάδα ή ένωση. Διάλυση μιας συνεργασίας. Πρόταση για διαζύγιο. Απιστία.

Σήμερα ίσως κόψετε γέφυρες επικοινωνίας με άτομα που πλέον νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε ή πολύ πιθανόν να προτείνετε την απομάκρυνση ενός πρόσωπου από κάποια ομάδα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι όχι τι θα πείτε αλλά το πως θα το πείτε. Διότι οι άλλοι μπορεί να ξεχάσουν τι τους είπατε δεν θα ξεχάσουν όμως ποτέ. το πως τους κάνατε να αισθανθούν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε μια επανάσταση, όπως σε ένα μυθιστόρημα, το πιο δύσκολο είναι να βρεις ποιο θα είναι το τέλος» Alexis de Tocqueville

Το τραγούδι της ημέρας: Baby its over –Έλενα Παπαρίζου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved