Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/6

Σελήνη στους Ιχθύς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/6

Ένα Σαββατοκύριακο πριν τις καυτές από κάθε άποψη εκλογές και ενώ η αγωνία κορυφώνεται, η ατμόσφαιρα είναι έκρυθμη και τα πνεύματα οξύθυμα από το Ταυ – τετράγωνο Ερμή – Ουρανό – Πλούτωνα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς, σήμερα 9/6 στις 22:23.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 4:09 το πρωί της 10/6, επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργώντας μια φαντασιακή κατάσταση στην οποία επιζητάμε να βυθιστούμε, ακούγοντας επιλεκτικά και κρίνοντας χωρίς το μέτρο της λογικής.

Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός μας κάνουν μπαλάκι ανάμεσα στη συμπόνια και την κατοχύρωση των δικών μας αναγκών, ενώ ιδανική λύση θα ήταν ένα ήσυχο βράδυ χωρίς δραστηριότητες που χρειάζονται σκέψη και ανάλυση.

Στις 8:11 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 14:34 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αντισταθμίζουν ως το απόγευμα την επιθετική συμπεριφορά, αλλά και τα σκληρά λόγια που τείνουν να ανταλλαχθούν. Η σκέψη προτιμά να απομονώνεται σε θετικές επινοήσεις, αποφεύγοντας συγκρούσεις και συζητήσεις που πυροδοτούν εντάσεις. Η προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουμε αυτό το διάστημα είναι μεγάλη, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό μεσημεράκι.

Στις 22:15 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα μας βάζει σε διαδικασία ανεύρεσης τρόπων, για να ξεφύγουμε από την πίεση που αισθανόμαστε, διασκεδάζοντας όσο μπορούμε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Η έμπνευση και η διαίσθηση θα μας οδηγήσουν σε ενδεικτικές συναναστροφές, ενώ η υπερβολή δεν θα λείπει σε ότι κάνουμε.

Στις 11/6 στις 10:15 το πρωί η αντίθεση με τον Άρη θα ξεκινήσει αρνητικά την ημέρα, με αρκετό εκνευρισμό και μια ανικανοποίητη αίσθηση. Προσοχή στους τσακωμούς που μπορεί να προέλθουν από ασήμαντες αφορμές, ενώ ακόμα και η απόφαση απόδρασης σε μια παραλία, μπορεί να μας λούσει με απογοήτευση.

Στις 13:41 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο δεν βοηθά στην εκτόνωση της παγιδευμένης μας διάθεσης και το γεγονός της ημέρας που είναι το πέρασμα του Δία στους Διδύμους, θα περάσει φυσικά απαρατήρητο από τους περισσότερους.

Το διήμερο αυτό δημιουργεί αναστάτωση σε Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί είναι αυτοί που θα λειτουργήσουν έξυπνα και ευέλικτα.

Στις 12/6 στις 7:22 το πρωί η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό, προαναγγέλλοντας την πύρινη τελική εκλογική ευθεία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved